Çözüldü Ehliyet çıkarmak için ne gerekir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Baran Efe.gü

Femtopat
Arkadaşlar ben dün ehliyet direksiyon sınavını geçtim sertifikam da e-Devlet'e düşmüş. Şimdi ben randevu alıp nüfus müdürlüğüne gitsem yetiyor mu, başka şeyler gerekli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar ben dün ehliyet direksiyon sınavını geçtim sertifikam da e-Devlet'e düşmüş. Şimdi ben randevu alıp nüfus müdürlüğüne gitsem yetiyor mu, başka şeyler gerekli mi?

Önce harcını yatırman lazım. Araba ise 7.5k
Motor ise 3.8k civarında bir paraydı.
Bu siteden yatırabilirsin ya da ATM'den yatırabiliyosun. Sonrasında randevu alıp kimliğini falan götürüp işlemlerini yapabilirsin.

Önce harcını yatırman lazım. Araba ise 7.5k
Motor ise 3.8k civarında bir paraydı.
Bu siteden yatırabilirsin ya da ATM'den yatırabiliyosun. Sonrasında randevu alıp kimliğini falan götürüp işlemlerini yapabilirsin.

Çözüm

Sürücü kursuna verdiğin belgeleri gidip al harcı yatırdıktan sonra 6 ay içerisinde çekildiğin biyometrik resimlerini alıp nüfus dairesine git orada sana geçici ehliyet kağıdı verecek 7 8 günede ehliyetin gelir hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı