Arkadaşlar ben dün ehliyet direksiyon sınavını geçtim sertifikam da e-Devlet'e düşmüş. Şimdi ben randevu alıp nüfus müdürlüğüne gitsem yetiyor mu, başka şeyler gerekli mi?
Arkadaşlar ben dün ehliyet direksiyon sınavını geçtim sertifikam da e-Devlet'e düşmüş. Şimdi ben randevu alıp nüfus müdürlüğüne gitsem yetiyor mu, başka şeyler gerekli mi?
Sürücü kursuna verdiğin belgeleri gidip al harcı yatırdıktan sonra 6 ay içerisinde çekildiğin biyometrik resimlerini alıp nüfus dairesine git orada sana geçici ehliyet kağıdı verecek 7 8 günede ehliyetin gelir hayırlı olsun.
Herkese teşekkür ederim. Kursla konuştum sadece sertifikanın e-Devlet'e düşmesi ve harcı yatırmak yetiyormuş yarın bir gün aynı şeyi merak eden olursa yardımcı olsun diye buraya bırakıyorum.