Ehliyet dersinde motor farkı sonrası motor istop edecek gibi oluyor

tentaroza

Hectopat
Daha fazla  
A1 ehliyete yazıldım pazar günü derse çağırdılar gittim. Başta Honda NSX 125 verdiler motoru sürebiliyordum 1. viteste motoru kaldırırken debriyaja basıyordum sadece sonra bırakıyordum 1. viteste motor debriyaja basmadan gidiyordu. Sonra hoca bana CG ile sınava gireceksin dedi bende CG'yi verin onu süreyim o zaman dedim. Bindim motora bu sefer CG'yi yine debriyaja basıp kaldırdım ama gaza bastığımda motor istop edecek gibi oluyordu ben anlamadım biri aydınlatabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana A1 de NSX vermişler bana A2 de Drift L verdiler.

Hocam arkadaşlarıma da aynı şey oldu ders ortasında farklı motorla devam ettiriyorlar ve alışmak çok zor oluyor kursuna söyle hocam böyle böyle ben önceki motoru istiyorum de.

A1 ehliyete hiçbir sürücü kursu özenmiyor. Motorlar bitik, debriyaj bitik, gaz ayarı yok. 5 sene önce sınavdayken sınavın ortasında benzin almıştım. ( yedekte de yoktu CG 😄 )

Biz CBR 125 ile aldık 189 kiloydu falan ama en havalı kursiyerler A1 lerdi, A2'lere ns 150 veriyorlardı :) hocam eğer kayıtlı motor CG ise mecbur CG ile verirler, alışmaya bakın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı