Ehliyet fiyatları kaç TL oldu?

riv riv riv

Picopat
Daha fazla  
Yakın zamanda ehliyet alan bu işi yapan arkadaşlar, b ehliyeti olan birine A2 ehliyet masrafı kaçtır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı, kurstan kursa değişiyor. Kurs ücretini 7000-15000 TL civarında alabilirler. Zaten B sınıfı ehliyetiniz olduğu için de teorik eğitime girmiyorsunuz. Teorik eğitimden ve 600 TL sınav ücretinden tasarruf etmiş oluyorsunuz fakat direksiyon eğitimini almanız ve 750 TL sınav ücretini ödemeniz gerekiyor. Ehliyeti alırken de A2 harcını ödüyorsunuz.

B ehliyetim var A2 aldım. Kırklarelinde piyasa 8-10k arası değişiyor. Burada ilginç bir şekilde fiyata sınav ve ehliyet harcı dahil oluyor. Ben 10k ya aldım, diğer yerler sınav tarihini çok ileri tarih verdiler. Cts sınava girdim geçtim, harcı da nüfus müdürlüğüne gitmeden önce ara biz yatıracağız dediler. İstanbul'da sadece kurs ücreti 9K idi harçları da 3K küsur yapıyor. Şehirden şehre değişiyor yani.

Muhtemelen parayı bir şekilde değerlendiriyorlar. Normalde harcı almamaları gerekiyor. O, sizin ödemeniz gereken bir tutar.
B ehliyetim var A2 aldım. Kırklarelinde piyasa 8-10k arası değişiyor. Burada ilginç bir şekilde fiyata sınav ve ehliyet harcı dahil oluyor. Ben 10k ya aldım, diğer yerler sınav tarihini çok ileri tarih verdiler. Cts sınava girdim geçtim, harcı da nüfus müdürlüğüne gitmeden önce ara biz yatıracağız dediler. İstanbul'da sadece kurs ücreti 9K idi harçları da 3K küsur yapıyor. Şehirden şehre değişiyor yani.
istanbuldayım 9 k ya anlaşıcam sanırım yarın. ehliyeti aralıkta alırsın dedi bakalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı