Çözüldü Ehliyet harcı taksitlendirilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mirac Acar

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Sarıyer
Daha fazla  
B sınıfı 3950 TL'lik ehliyet harcı ödemesi için, garanti kredi kartı ile ödedikten sonra taksitlendirme yapılabiliyor mu?

Buyrun hocam.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241030_234018_Drive.png
    Screenshot_20241030_234018_Drive.png
    80,1 KB · Görüntüleme: 255
Tamamdır sizde problem yok. Ben yeni kayıt seçeneğii seçemedim ödeme yaparken, o yuzden normal bir bağış olarak göndermiş oldum. Sizin de problem yok rahat olu
Başta çıkmadı, hata verdi. Sonra ön ödeme yapma seçeneğini kabul ettim. Yeni kayıt seçtim. Oldu.

Peki başvuru yapıldıktan sonra hemen kimliğe işletebiliyor muyuz hocam? Denediniz mi?

Yok denemedim sonradan aklıma geldi. Bu arada 125cc kadar motor kullanabilirsin.
50cc kullanılabiliyor ancak. 125cc için 2 yıl stajyer sürücülüğün bitmesi ve kursa ders ücretleri verilerek direksiyon sınavına girilmesi gerekiyor. Tek farkı harçtan muhaf olunuyor çünkü sisteme işliyor ehliyete değil. Kursa sordum onun için de kurs ücreti olduğundan direkt A sınıfı almak daha mantıklı dediler. Bence de öyle daha mantıklı. 7.5+2.5k'ya geliyor zaten. Yaş olarak zaten 24'ü geçmiş bulunmaktayım.

Değerli Kağıt Bedeli'ne Akbank vade farksız 3 taksit yapıyor bilginize.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı