Ehliyet için göz muayenesinden nasıl geçilir?

DroyzaR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, ben askerden elverişli değildir raporu aldım gözümden dolayı, ama şu an ehliyet alacağım ve sağlık ocağına gidince göz testinden kaldım, gidip gözlük ya da lens raporu almam gerekiyormuş hastaneden, sağlık raporunu çıkarmam için, ben gidip bu raporu ya da gözlük, lens alsam elverişli değildir raporum iptal edilir mi sizce? Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Merhaba dostlar, ben askerden elverişli değildir raporu aldım gözümden dolayı, ama şu an ehliyet alacağım ve sağlık ocağına gidince göz testinden kaldım, gidip gözlük ya da lens raporu almam gerekiyormuş hastaneden, sağlık raporunu çıkarmam için, ben gidip bu raporu ya da gözlük, lens alsam elverişli değildir raporum iptal edilir mi sizce? Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Şimdi askerden elverişli raporu aldıysan gözünün bayağı bozuk olduğunu düşünüyorum tam bir şey diyemem senin için ama normal şartlarda çıplak gözle bakıyorsun göremezsen gözlükle veya lensle bakıp okuyorsun sıkıntı olmuyor sadece ehliyeti alınca gözlükle veya lensle kullanman lazım diye biliyorum fakat benim ehliyetimde öyle bir ibare yer almıyor ya da ben göremedim bir de eğer sorun olacağını düşünüyorsan özel hastaneye gidersen daha rahat halledersin. (bende önceden epilepsi vardı tedavi oldum özel hastanede iyileştim ama devlet hastanesi kayıtlarında hasta olarak görünüyordum bir dünya uğraş çıkardı devlette yapsaydım)

Nasıl aldın benim de gözüm çok sıkıntılı fakat kağıt üzerinde sadece 1.25 sorsanız önümü bile görmüyorum adam gibi ehliyet alabildim fakat kontak lens gözlüksüz görünce ceza işlemi varmış

Hocam o gözle gözlük olmadan nasıl yaşıyorsunuz? Benim gözüm 2.5 derece gözlüksüz önümü göremiyorum

Tekrar okursanız 1.25 sadece ama hiçbir şeyi göremiyorum önümü zor görüyorum dedim.

Tamam ama mevzu kağıt üstünde ne yazdığı tekrar muayene olun stresste görmede etken haberiniz olsun asker kağıdı için diyorsanız oda kağıt üstündekine bakıyor bir de gözlük kullanmaya alışınca gözlüksüz çok kötü oluyor ben gozluksuz gezdim 2.50ye kadar öncesinde hiç sorun yaşamıyordum 1 ay kullanıp çıkarınca bayağı kötü oldu.

Tamam ama mevzu kağıt üstünde ne yazdığı tekrar muayene olun stresste görmede etken haberiniz olsun asker kağıdı için diyorsanız oda kağıt üstündekine bakıyor bir de gözlük kullanmaya alışınca gözlüksüz çok kötü oluyor ben gozluksuz gezdim 2.50ye kadar öncesinde hiç sorun yaşamıyordum 1 ay kullanıp çıkarınca bayağı kötü oldu.

Ah be ne zaman doktora gitsem 1.25 çıkıyor ama doktordan hemen sonra 1.25 gözlüğü çıkardığımda dünya yok oluyor sanki iş güçten dolayı uykuyu bırakın yaşamayı unutmuş birinin stresine sahibim muhtemelen sebebi bu

Ah be ne zaman doktora gitsem 1.25 çıkıyor ama doktordan hemen sonra 1.25 gözlüğü çıkardığımda dünya yok oluyor sanki iş güçten dolayı uykuyu bırakın yaşamayı unutmuş birinin stresine sahibim muhtemelen sebebi bu.

Olabilir ama sen alıştığın için öyle geliyordur bence 1.25 aşırı ciddi değil hatta bence 3.5 bile aşırı ciddi değil ama dediğin gibi bayağı çamura dönüyor dünya Minecraft'ta dönüyor.

özel hastane raporu kabul etmiyor sağlık ocağı bende öyle dedim olmuyormuş devlet hastanesinde almam gerekiyormuş hocam

Nasıl aldın benim de gözüm çok sıkıntılı fakat kağıt üzerinde sadece 1.25 sorsanız önümü bile görmüyorum adam gibi ehliyet alabildim fakat kontak lens gözlüksüz görünce ceza işlemi varmış
sol göz -2.50 sağ göz 4.50 miyop,astigmat var gözümde hocam o yüzden aldım

size elverişli değildir raporu verilmedi mi askerde?

Hocam o gözle gözlük olmadan nasıl yaşıyorsunuz? Benim gözüm 2.5 derece gözlüksüz önümü göremiyorum
hocam maalesef zarzor görüyorum rapordan korkuyorum iptal olur diye tedaviye bile gidemiyorum, ehliyet alamıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı