Ehliyet ortalama kaç ayda alınır?

2smokeyy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar motor veya taşıt ehliyeti almayı düşünüyorum. Şu anda motor ehliyetine daha sıcağım, motor alacağımdan değil sadece ehliyetini almak istiyorum. Motor hiç kullanmadım, binmedim bile. Ortalama kaç haftada öğrenip ehliyet alabilirim?

Araba ehliyetini yaklaşık 2 aydır elime alamadım daha direksiyon derslerindeyim.
Hocam zor mu ya ben 2-4 haftada alırım geçerim diye düşünüyordum .Çok mu iyi olman lazım ne soruyorlar örnek verirsen sevinirim.

Kurs ücretleri ve harç ücretleri bile minimum 5000 TL tutacakken neden boşa para veriyorsunuz motor ehliyeti için? Araba ehliyeti alın gitsin işinize yarar en azından.

Kurs ücretleri ve harç ücretleri bile minimum 5000 TL tutacakken neden boşa para veriyorsunuz motor ehliyeti için? Araba ehliyeti alın gitsin işinize yarar en azından.
Hocam o kadar pahalı olduğunu bilmiyordum fakat motor ehliyetini kuryelik yaparım diye almayı düşünüyordum.

Eylül ayında teorik derslere başladım, direksiyon sınavını aralıkta geçtim.
Ocak ayında B sınıfı ehliyet elimdeydi.

sinav tarihlerine bagli, ben temmuzun ortasinda sordugumda A1 ehliyeti eylul sonu alirsiniz dediler, 4k da fiyat cikardilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…