Çözüldü Ehliyet sınavından geçilip geçilmediği nasıl öğrenilebilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ps5 - Ps4- Ps3
Meslek
Üniversiteli
Bu cumartesi ehliyet sınavına girdim. İkinci defa sınava girerken hiç imza attırmadılar sınav sonunda sıkıntısız bir şekilde bitişe geldim hiçbir şey demeden indiler, ben de yanlarına gittim benlik bir şey var mı dedim yok hayırlı olsun dediler ve ben de gittim. Sınava katılım belgesinde sınav sonu almadılar. Hayırlı olsun dediler ama içime bir kurt düştü, bilgili biri varsa açıklayabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hayırlı olsun dedilerse geçmişsinizdir. Hafta içinde belgenizin doğrulandığını kurs bildirmeli.

Hocam hayırlı olsun demişlerse geçmiş oluyorsunuz tekrardan hayırlı olsun.

Sınavı geçerseniz sadece hayırlı olsun derler. e-Devlet'ten motorlu taşıt sürücü sertifakası olarak aratarak görebilirsiniz. Ben de sınavı geçtikten 1 gün sonra sisteme düştü. Maksimum 3 güne düşüyor e-Devlet'e.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Marquox hocam benim endişem sınava girerken imza attırmadılar bir de sınava giriş belgesini sınav sonu almadılar o yüzden bir endişem vardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…