Ehliyet sınavını geçtim, ne yapacağım?

wesroll

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar motor ehliyetine girmiştim A1, ehliyeti geçtim. Şimdi ne yapmam lazım? Parayı banka hesabından atmak gerekiyormuş ama benim banka hesabım yok. Bir de bir ay sonra parayı atsam olur mu illa hemen mi almak gerekiyor?

Teorik sınav mı sürüş sınavı mı?
Genel olarak hepsini geçtim.

Tam olarak neyin parasını yatıracaksınız? Harç parası mı, ehliyet kursunun parasını mı?
Ehliyet çıkartma parasını

Babanın hesabından yatır.
T.C kimlik numarasıyla mı giriliyor? A sınıfı ve B sınıfının fiyatları aynı olmuyomuş galiba. Bir de fiyatlarını nereden öğrenicem?

Arkadaşlar motor ehliyetine girmiştim A1, ehliyeti geçtim. Şimdi ne yapmam lazım? Parayı banka hesabından atmak gerekiyormuş ama benim banka hesabım yok. Bir de bir ay sonra parayı atsam olur mu illa hemen mi almak gerekiyor?
Bildiğim kadarıyla ziraat atmlerinden oluyor.

Normal şartlarda sürücü kursuna siz tüm parayı verirsiniz harç ve evrak işini onlar yapar neden sizin üzerine atmışlar bu konuyu anlamadım. Bankamatik üzerinden yatırabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Girerken 6k'ya yakın para yatırdım, sonra sınav ücreti yatırdım 290 lira geçen gün. Şimdi sınavı geçtin dedi komisyon üyeleri ben de eve gittim. Bana ne mesaj geldi telefonuma ki normal de sınav yeri, sınav ücreti falan gelmişti. Gidip yarın konuşmayı düşünüyorum.

Genel olarak hepsini geçtim.
O zaman değerli kağıt ücreti, ehliyet harcı ve polis vakfı payını yatırdıktan sonra ehliyet randevusu alabilirsin. Eğer motorun yoksa senenin sonuna kadar bekleyebilirsin daha ucuza gelmesi açısından.

O zaman değerli kağıt ücreti, ehliyet harcı ve polis vakfı payını yatırdıktan sonra ehliyet randevusu alabilirsin. Eğer motorun yoksa senenin sonuna kadar bekleyebilirsin daha ucuza gelmesi açısından.
Sakın beklemesin.
3 ay önce 40-45.000 olan Hintli Tvs Jüpiter 125 şuan 70-80.000.
Yil sonu kesin 100.000 olur.
Ister kış olsun,ister sezon bitsin.
Araba alamayan herkes motor aldığı ve kuryelik nedeniyle fiyatlar hic düşmez!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı