Ehliyet yazılı sınavı zor mu?

İlk defa gireceksiniz nasıl bir ortamda nasıl bir sınav merak edeceksiniz size bir link bırakıyorum 2 tane deneme var direkt bu şekilde çıkıyor sınavlar bu sorulardan da çıkabilir. Ad soyad girmenize gerek yok sitede.

Buradaki sorular biraz daha farklı diğerlerine göre, bu zorlukta sorulur kesin yoksa diğer siteler çok kolay.
Bu iyi oldu teşekkür ederim.

Buradaki sorular biraz daha farklı diğerlerine göre, bu zorlukta sorulur kesin yoksa diğer siteler çok kolay.
Bu iyi oldu teşekkür ederim.

Bu tarz sorular daha ağırlıklı çıkacaktır sitelerde ki soru tarzları daha farklı bu site direkt MEB'e ait sınav ekranı menüsünde bu sitedeki gibidir.

Sınava girmeden 2 saat önce 30 sayfalık kitaba baktım geçecek kadar not aldım. Yüksek alınca altın vermiyorlar ehliyeti. 🙂

Ben günlük 200 250 soru çözmüştüm 1 ay boyunca işimi her zaman sağlama alırım trafik soruları trafik adabı motor soruları kolay lakin ilk yardım sorularinda çoğu kişi hata yapabiliyor kafa karıştıran şekilde soruyorlar. Olay sınavda yüksek almak değil kuralları pekiştirmek ve öğrenmek sınava çalışırken bir yandan trafik tabelalarını polis işaretlerinede çalıştım trafik ortamında hata yapmamam için

Artı olarak telefonunuzdan bu uygulama ile test cözebilirsiniz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı