Ehliyet yükseltme

0presence

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba. Yakın zamanda A1 ehliyet dersleri görüp süreç sonunda ehliyetimi alacağım.1.5 yıl sonra A2 ehliyete geçmeyi düşünüyorum. Bu arada ilk defa ehliyet alacağım için teorik derslere gireceğim fakat bir sonraki ehliyette bu teorik derslere girmem gerekmeyecek. Merak ettiğim konu A2 ehliyeti alırken teorik dersler gibi girmekle yükümlü olmadığım farklı şeyler var mı ve yaklaşık ne kadar öderim? Konu hakkında bilgili olanlar yazarsa çok memnun olurum.

Fiyat olarak tabii ki daha uygun olur o konuda hemfikiriz fakat yaklaşık bir fiyat veremeyiz ehliyeti aldığınız Kurs'a belirtin A2'ye çevireceğim ehliyeti fiyat verirler.

Fiyat olarak tabii ki daha uygun olur o konuda hemfikiriz fakat yaklaşık bir fiyat veremeyiz ehliyeti aldığınız Kurs'a belirtin A2'ye çevireceğim ehliyeti fiyat verirler

Fiyat olarak tabii ki daha uygun olur o konuda hemfikiriz fakat yaklaşık bir fiyat veremeyiz ehliyeti aldığınız Kurs'a belirtin A2'ye çevireceğim ehliyeti fiyat verirler.
Teşekkür ederim.

Konudan bağımsız bir tavsiyede bulunacağım. Neden direkt A ehliyet almıyorsun? A1-A2-A sırasını izlediğin zaman her biri için ayrı ayrı kurs ücreti ödeyip ayrı ayrı sınava gireceksin. Tek seferde halletmek varken neden ayrı ayrı alıyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü en erken 8 sene sonra alabilir. Bu kadar basit.

Hocam her ehliyetin yaş sınırı var.henüz 16 yaşımdayım,sadece a1 alabiliyorum.aslında a1 ile hiç uğraşmak istemezdim ama heves işte.

Çünkü en erken 8 sene sonra alabilir. Bu kadar basit.
24. yaşa daha yolumuz var maalesef...

Merak ettiğim konu A2 ehliyeti alırken teorik dersler gibi girmekle yükümlü olmadığım farklı şeyler var mı ve yaklaşık ne kadar öderim?
Örneğin A1 ehliyete yazılı sınav dahil 10 lira verdiysen A2 ehliyete yazılı vs olmadığından 8 lira civarı verirsin.

Tabi aynı kurstan alırsan biraz daha indirim yapabilirler.

Yani direk A2 almakla A1 almak arasında çok fiyat farkı yok, ehliyet yükseltme diye bir olay da yok.
A2 alacağın zamanın yazılı hariç aynı dersleri göreceksin.

24. yaşa daha yolumuz var maalesef...
A2 aldıktan 2 yıl sonra A sınıfı alabilirsin.

Şu an A2 sınıfı yaşadığım şehirde 15bin TL'ye alınıyor her şeyi dahil. Tabii bu kurstan kursa değişebilir. A1 sınıfı ehliyetiniz var ise yazılı ders görmeden ve sınava girmeden direk direksiyon eğitimi ile başlayacaksınız. 2. haftanın sonunda sınavınız olacak. 250CC bir motosiklet süreceksiniz.

Ders konusunda bilgim vardı. Şimdi A1'e neredeyse bir A2 kadar para vermektense zamanı gelince A2 alırım daha iyi. Uzun zamandır kararsızdım fakat yakın tarihte kayfımı sildirmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…