Yaşınız yetiyorsa A ehliyeti alın.
Yaşınız yetiyorsa a ehliyeti alı msnn.
16 yaşındaysa şimdi ehliyetini alıp, 18'inde A2'ye yükseltip, 20 yaşında da A ehliyetine yükseltebilir.Çünkü en erken 8 sene sonra alabilir. Bu kadar basit.
Hiçbir ehliyet almadığı durumdan bahsettim. Arkadaş neden direkt A almadığını sormuş. 2 yıllık A2'yle alındığını biliyorum.16 yaşındaysa şimdi ehliyetini alıp, 18'inde A2'ye yükseltip, 20 yaşında da A ehliyetine yükseltebilir.
A1 almaktan bahsederken, 8 sene sonra A alabilir demeniz pek doğru olmuyor.Hiçbir ehliyet almadığı durumdan bahsettim. Arkadaş neden direkt A almadığını sormuş. 2 yıllık A2'yle alındığını biliyorum.
16 yaşındaysa şimdi ehliyetini alıp, 18'inde A2'ye yükseltip, 20 yaşında da a ehliyetine yükseltebilir.
Neden direkt A ehliyet almıyorsun? A1-A2-A sırasını izlediğin zaman her biri için ayrı ayrı kurs ücreti ödeyip ayrı ayrı sınava gireceksin. Tek seferde halletmek varken neden ayrı ayrı alıyorsun?
A almaktan bahsediyor arkadaş. Ve konu sahibi de 16 yaşında.A1 almaktan bahsederken, 8 sene sonra A alabilir demeniz pek doğru olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.