Elektronik Einhell TE-CD 12/1 Li-i "Çift Akülü" 2 Ah Darbeli Matkap 2.400₺

NicksizDEDE

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 4 ay öncesinde N11'den aldığım fiyat Akakçe'de listede yoktu aldığımda o zaman. Ev işleri için ideal, Alman malı.
Dip NOT: Bir ürün alacak olduğunuzda cimri, Akakçe'den fiyatına baktıktan sonra da Amazon, Trendyol, Hepsiburada, N11 v.b. sitelerden ürünü aratınız bazen fiyat listesi sitelerinde listede olmuyor bu şekilde bulunabiliyor.
Ürün linki: https://www.akakce.com/matkap/en-uc...v-2x2-ah-akulu-darbeli-fiyati,1917692396.html

( Önceden aldığım yerde şu an yine indirime girmiş 1₺ daha ucuz: Einhell TE-CD 12/1 Li 12V 2x2.0 Ah Akülü Vidalama Makinesi - 4513594 Fiyatları ve Özellikleri )

--2.png

--1.png

Buradan da alabilirsiniz (https://makinekapinda.com/) genelde kaliteli hırdavat malzemeleri uygun fiyata bulunuyor.
₺2.351,90
Peşin Fiyatı -Nakit Havale/EFT
000005.jpg

Son düzenleme:
Aldım hocam ufak tefek Ikea dolabı takmaya falan işe yarar galiba. Yorumlarda bozuldu falan diyenler olmuş veya aküsü hızlı bitiyor falan. 2400 liralık üründen tam profesyonel 10 bin liralık kalite beklersen olacağı bu

Aldım hocam ufak tefek Ikea dolabı takmaya falan işe yarar galiba. Yorumlarda bozuldu falan diyenler olmuş veya aküsü hızlı bitiyor falan. 2400 liralık üründen tam profesyonel 10 bin liralık kalite beklersen olacağı bu
Rahat ol elimde einhell matkap var 2 yıldır problemsiz kullanıyorum bozuldu diyenler makinaya aşırı yüklenmedrn dolayı normal dolap, mobilya işlerinde işini iyi yapıyor.

@akavora Reis boya sonrası yatak altı hırdavat deposuna yağ dökülmüş matkapta hafif dışı yağlanmıştı yıkama silmede ister istemez az da olsa su temas etti için direk su kaçmasa da batarya anakartı bozuldu tamir ettiremedim. Gerçi su konusunda birçok cihaz savunmasız. Onun dışında bir prolemi yoktu çalışma verimliliği v.s. gücüde yerinde.
Yalnız atölye gibi alanlarda veya çok matkap kullanımı gerektiren bir esnaf iseniz sık ve devamlı kullanacaksanız verim alamayabilirsiniz.
***Ev kullanımı için ideal ve yeterli kesinlikle özellikle 2 akülü olması avantaj pil ömrü bittiğinde orijinal bulamayabilirsiniz çünkü.

+1 yıl garantisi de var kayıt ettirince sitesinden tavsiye ederim. Amazon'da indirim bitse bile konuda iki farklı site linki daha verdim bakmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı