ceysat
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar kendim çok zorlandığım için paylaşıyorum. Eken aksion kameralarına Facebook üzerinde sözde teknik destek vermekdedir. Replika konusunda netliğini bilmiyorum ancak olabilir. Ekenin Sunpulus cipseti haricinde bir de ambarellanın A12S75 cipsetini kulanıyor bu A12S75 cipseti ile üretilmiş cameralara reklika diyende var
Bütün kaynaklarda sadece Sunpulus cipsetine ait yazılımları bulabilirsiniz ancak iş ambarella tarafına geldiğindeyse işin rengi değişiyor.
Şöyleki özelikle Eken H9R pulus STD V2.5 20181127 Firmware yok gibi bir şey bende de eken H9R pulus modeli vardı cihaz çkmüştü uzun süre uğraştım 10 günlük bir uğraş sonuda cihazık krtardım ve bütün bilgileri paylaşıyorum. Burada puf nokta cihazın sürücüsünü kurarken iki cipsetlerin ikisi içinde geçerlidir Windows'un sürücü imsazını devre dışı bırakın. Onun dışında yazılım kendisi hata veriyor zaten diğerinin programını buna kuramazsınız.
Eken ambarella A12S75 Upadte toll ve ROM dosyaları Eken H8Pro V8s H6s H5s Ambarella A12 Recovery.docx
Ambarella A12S75 Cipseti için kaynak
Eken H9R Pulus V2.5 STD 20181127 ROM 20180427 H9R Plus_v2.3_STD_EKIK_20180427.rar
Eken Sunpulus USB sürücüsü ve ROM dosyaları Eken-h9 recovery program.zip and 5 more files
Sunpulus Cipseti için kaynak EKEN FIRMWARE UPDATE | Facebook
Bütün kaynaklarda sadece Sunpulus cipsetine ait yazılımları bulabilirsiniz ancak iş ambarella tarafına geldiğindeyse işin rengi değişiyor.
Şöyleki özelikle Eken H9R pulus STD V2.5 20181127 Firmware yok gibi bir şey bende de eken H9R pulus modeli vardı cihaz çkmüştü uzun süre uğraştım 10 günlük bir uğraş sonuda cihazık krtardım ve bütün bilgileri paylaşıyorum. Burada puf nokta cihazın sürücüsünü kurarken iki cipsetlerin ikisi içinde geçerlidir Windows'un sürücü imsazını devre dışı bırakın. Onun dışında yazılım kendisi hata veriyor zaten diğerinin programını buna kuramazsınız.
Eken ambarella A12S75 Upadte toll ve ROM dosyaları Eken H8Pro V8s H6s H5s Ambarella A12 Recovery.docx
Ambarella A12S75 Cipseti için kaynak
Tool for unbricking A12/A9/A7/A5 based cams. AmbaUSB for ELF/BIN firmware update from PC. - GoPrawn action and dash cam forums
Package includes Ambarella EVK Firmware Downloader tool and Ambarella Evaluation Board driver (disable driver signature verification before installing). AmbaUSB
www.goprawn.com
Eken Sunpulus USB sürücüsü ve ROM dosyaları Eken-h9 recovery program.zip and 5 more files
Sunpulus Cipseti için kaynak EKEN FIRMWARE UPDATE | Facebook
Son düzenleyen: Moderatör: