Eken ambarella A12S75 cipset ve sunpulus 6330 6350 6350M Firmware

ceysat

Kilopat
Yer
Azerbaycan Nahcevan
Daha fazla  
Arkadaşlar kendim çok zorlandığım için paylaşıyorum. Eken aksion kameralarına Facebook üzerinde sözde teknik destek vermekdedir. Replika konusunda netliğini bilmiyorum ancak olabilir. Ekenin Sunpulus cipseti haricinde bir de ambarellanın A12S75 cipsetini kulanıyor bu A12S75 cipseti ile üretilmiş cameralara reklika diyende var
Bütün kaynaklarda sadece Sunpulus cipsetine ait yazılımları bulabilirsiniz ancak iş ambarella tarafına geldiğindeyse işin rengi değişiyor.
Şöyleki özelikle Eken H9R pulus STD V2.5 20181127 Firmware yok gibi bir şey bende de eken H9R pulus modeli vardı cihaz çkmüştü uzun süre uğraştım 10 günlük bir uğraş sonuda cihazık krtardım ve bütün bilgileri paylaşıyorum. Burada puf nokta cihazın sürücüsünü kurarken iki cipsetlerin ikisi içinde geçerlidir Windows'un sürücü imsazını devre dışı bırakın. Onun dışında yazılım kendisi hata veriyor zaten diğerinin programını buna kuramazsınız.

Eken ambarella A12S75 Upadte toll ve ROM dosyaları Eken H8Pro V8s H6s H5s Ambarella A12 Recovery.docx
Ambarella A12S75 Cipseti için kaynak Eken H9R Pulus V2.5 STD 20181127 ROM 20180427 H9R Plus_v2.3_STD_EKIK_20180427.rar
Eken Sunpulus USB sürücüsü ve ROM dosyaları Eken-h9 recovery program.zip and 5 more files
Sunpulus Cipseti için kaynak EKEN FIRMWARE UPDATE | Facebook

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kendim çok zorlandığım için paylaşıyorum. Eken aksion kameralarına Facebook üzerinde sözde teknik destek vermekdedir. Replika konusunda netliğini bilmiyorum ancak olabilir. Ekenin Sunpulus cipseti haricinde bir de ambarellanın A12S75 cipsetini kulanıyor bu A12S75 cipseti ile üretilmiş cameralara reklika diyende var
Bütün kaynaklarda sadece Sunpulus cipsetine ait yazılımları bulabilirsiniz ancak iş ambarella tarafına geldiğindeyse işin rengi değişiyor.
特别是Eken H9R pulus STD V2.5 20181127就像没有固件一样,我也有H9R pulus模型,设备问世了很长时间,经过10天的努力,我恢复了设备并分享了所有信息。在安装设备驱动程序时,此处的吹气点对两个芯片组均有效,请禁用Windows的驱动程序签名。除此之外,软件本身会显示错误,您无法在其上安装其他程序。

Eken Ambarella A12S75 Upadte收费和ROM文件Eken H8Pro V8s H6s H5s Ambarella A12 Recovery.docx
Ambarella A12S75 Chipseti的来源[URL unfurl =“ true”] Tool for unbricking A12/A9/A7/A5 based cams. AmbaUSB for ELF/BIN firmware update from PC. - GoPrawn action and dash cam forums -elf-elf-bin-firmware-update-from-pc [/ URL]
Eken H9R Pulus V2.5 STD 20181127 ROM 20180427 H9R Plus_v2.3_STD_EKIK_20180427.rar
Eken Sunpulus USB驱动程序和ROM文件Eken-h9 recovery program.zip及另外5个文件
Sunpulus芯片组EKEN固件更新的来源| 脸书
您好,我是h9rplos固件我给[email protected]一条消息
Merhaba ben eken h9rplos firmware ihtiyacım var benim posta kutusuna göndermek [email protected]

Son düzenleme:
Cipset ambrella sanpuls ???
Hocam e potsa adresine atar mısın diyor galiba link ya da dosyayı.
您好,我是h9rplos固件我给[email protected]一条消息
Merhaba ben eken h9rplos firmware ihtiyacım var benim posta kutusuna göndermek [email protected]
Describe:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Firmware:

Şöyleki özelikle Eken H9R pulus STD V2.5 20181127 Firmware yok gibi bir şey bende de eken H9R pulus modeli vardı cihaz çkmüştü uzun süre uğraştım 10 günlük bir uğraş sonuda cihazık krtardım ve bütün bilgileri paylaşıyorum. Burada puf nokta cihazın sürücüsünü kurarken iki cipsetlerin ikisi içinde geçerlidir Windows'un sürücü imsazını devre dışı bırakın. Onun dışında yazılım kendisi hata veriyor zaten diğerinin programını buna kuramazsınız.

Eken ambarella A12S75 Upadte toll ve ROM dosyaları Eken H8Pro V8s H6s H5s Ambarella A12 Recovery.docx
Ambarella A12S75 Cipseti için kaynak Eken H9R Pulus V2.5 STD 20181127 ROM 20180427 H9R Plus_v2.3_STD_EKIK_20180427.rar
Eken Sunpulus USB sürücüsü ve ROM dosyaları Eken-h9 recovery program.zip and 5 more files
Sunpulus Cipseti için kaynak EKEN FIRMWARE UPDATE | Facebook
Linkleri yenileme şansın varmıdır hocam

Yeni konular

Geri
Yukarı