Ekim 2020 - Gaming Klavye Önerisi

  • Konuyu başlatan Yuuji
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 9B
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
11.083
Makaleler
2
Çözümler
128
Selam sosyal, bugün bütçelere göre daha önce yaptığım gibi çok detaysız olsa da alınabilecek klavyeleri derledim.

189 TL: Gamemax GM-X560QU Gerçek Mekanik Multimedya Oyun Klavye Fiyatı Outemu Blue Switch ve muhtemelen baskı bir klavye olduğunu düşünüyorum, yazılımı yok. Ayrıca İngilizce bir modeldir, Türkçe versiyonu arasında fiyat farkı 30-40 TL.

219 TL: James Donkey 610s Rainbow Aydınlatmalı Black/brown Switch Ing Q Usb Gaming Mekanik Klavye | Trendyol Kronik sorunları 610'a göre çok daha iyileştirilmiş. Kullanıp tuşu bozulan görmedim. Gene İngilizce bir klavye, sıkıntı çekiyorsanız Türkçe tuş etiketlerini çok kolay şekilde bulmak mümkün gerek internet kafesi veyahut internetten. Bu ürün Brown Switch 219 TL diye seçtim Blue, Red Switch karışımı ve tepkime süresi Blue modeline göre daha iyidir ve ses isteyen ama Blue gibi olmasın diyenler için idealdir. Aynı ürünün Blue, Red modeli 249 TL'ye bulunuyor. İndirimler ile Gaming Gecesinde İncehesap sitesinde 189 TL'ye düşüyor. Cuma günlerini takip etmenizi öneririm.

289 TL: REDRAGON Kumara Mekanik Oyuncu Klavyesi 70444 | Trendyol Bu bütçe ile aralarından en kalitelisi bu. Redragon markası onlara nazaran çok daha iyi en azından bir marka.

330 TL: Bu fiyat bantlarına baktığımız zaman Blue Switch, bilek desteği isteyenler için bunu öneririm. Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Klavye Türkçe Gaming Klavye Profesyonel Klavye | Trendyol Normal Blue Switch markalarına göre daha çok ses çıkaran bir markalı Blue Switch kullanılmış. İncelemelere bakarak görebilirsiniz. Ayrıca söylemeden geçtim James Donkey modeller Content marka.

350 TL: Red Switch için bu bütçe de en kaliteli modeldir. Kronik sorunu pek bulunmamakta ama tuş silinmesi ve bir kaç sorunu olduğunu duymuştum iyi araştırabilirsiniz. Trust 22983 Gxt 890 Cada Rgb Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi | Trendyol

Ayrıca bonus olarak 310 TL Set: FANTECH MVP-861 COMMANDER MEKANİK SU VE TOZA DAYANIKLI Fiyatı

Ürün güzel duruyor şahsen bu iki fiyata bulmak zor bu markayı iyi araştıracağım bir dahaki konu çok daha detaylı olacak. Şimdilik sadece öneri.

87 Tuş Compact diğer adıyla Ten Keyless bir model isteyenler için 360 TL'ye: Redragon DARK AVENGER K568RGB Türkçe Oyuncu Klavye RGB: Amazon.com.tr

380 TL: Bloody zaten kaliteli bir ekipman markasıdır ayrıca ilk en hızlı Switch modellerini üreten markadır gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. Bloody B640 Q Usb Multimedya Gamer, Mekanik: Amazon.com.tr Switch modelleri Optik Switch çok hızlıdır ve aynı zamanda kalite istiyorsanız bunu tercih edin. Trust markasına göre de kat kat kaliteli.

RGB İsteyenlere 385 TL: Inca IKG-451 Empousa II Brown Switch RGB Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri

450 TL: Rampage markasına biraz ön yargılı olabiliriz. Lakin markası değil modeli önemli. Bu Model Optik Switch kullanıyor, RGB, bilek desteği bulunuyor, su geçirmeme özelliği bulunuyor, Tuş basma ağırlığı 60 GR % 5. Bu bütçe de en beğendiğim klavye kendisi. Rampage KB-R96 ULTIMATE Optical Switch Full RGB ve Metal Gövdeli Fiyatları ve Özellikleri

470 TL: REDRAGON K555-1 Indrah Klavye Rgb Mavi Switch | Trendyol

500 TL: Red Switch bir model, HP Marka. HP Pavilion 800 Oyuncu Klavyesi 5JS06AA Fiyatı - Taksit Seçenekleri Mekanik hisli yazdığına bakmayın Red Switch ve 50.000.000 tuş ömrü varmış. Zira bilek desteği de bulunuyor ve renk tercihleri çok hoşuma gitti.

530 TL: Cooler Master Ck350 Rgb Mekanik Oyun Klavyesi - Red Switch Türkçe | Trendyol CK350 Modeli fiyatı çok pahalanmış bu fiyatı hak ettiğini pek düşünmüyorum.

550 TL: Optik Mavi Switch kullanıyor, bilek desteği bulunuyor, ayrıca RGB. Bu bütçe de en sevdiğim klavyedir kendisi markası da kaliteli. Redragon K586 BRAHMA PRO Türkçe Oyuncu Klavye RGB, Optical Mavi: Amazon.com.tr

550 TL Alternatif: Tronsmart TK09R RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi | Trendyol Bu markayı pek duymadım ama ürünlerini kullanan ve memnun kalanları gördüm. Ayrıca bu da Blue Switch bir model.

650 TL: Kailh marka Brown Switch bulunuyor gayet kaliteli. Alienware Pro AW768 Mekanik RGB Brown Switch Türkçe Gaming Klavye | ITOPYA

780 TL: Gelelim en kaliteli Switch ve markaya sahip olan klavyeye sıraladıklarım arasında en iyisi: Gigabyte Aorus K1 Cherry MX Red Switch Mekanik Gaming Klavye Fiyatları ve Özellikleri Cherry MX Red bir model. Marka ve kaliteisni anlatmaya gerek yok. Tek eksiği bence bilek desteği.

800 TL: Gelelim klavye için en iyi markaya. RAZER Huntsman Opto Mekanik RGB Siyah Gaming Klavye RZ03-02521600-R3L1 | Trendyol Razer kalitesini konuşturup içindeki kendi tasarladığı Switchleri bastığınız anda geri bildirim verebiliyor FPS oyuncuları için biçilmiş kaftan bir model.

850 TL: Bu fiyat aralığında RGB, bilek desteği bulunan Cherry MX RED bir model: Corsair Gaming K68 RGB - Cherry MX Red (CH-9102010-TR) | Trendyol

900 TL: Ses manyağı, Cherry MX Blue, RGB bir model ayrıca TKL: Asus Rog Strix Scope TKL X802 RGB Cherry MX Blue TR Mekanik Fiyatı

950 TL: Cougar Cgr-wm1mb-atr Attack X3 Rgb Gaming Klavye | Trendyol

970 TL: Corsair Ch-9101020-TR Cherry Mx Switch Led Aydınlatmalı Klavye, Siyah: Amazon.com.tr

1000 TL: Asus ROG Strix Flare RGB Cherry MX Red Türkçe Mekanik Klavye Fiyatları ve Özellikleri

1100 TL: HyperX Alloy Origins Keyboard

1500 TL: Corsair Strafe RGB MK.2 Cherry MX Silent TR Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri

1600 TL: Asus Rog Strix Scope Deluxe RGB Q Türkçe Cherry MX Red Switch Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com

1670 TL: Asus Strix Tactic Pro Cherry MX Kahverengi Mekanik Türkçe Oyuncu Klavye 90YH0084-B2YA00 | En Ucuzu Akakçe

2100 TL: QPAD MK-95 Pro Gaming Premium Opto Mekanik Klavye, 2'si 1 arada Q Switch ile Opto Mekanik Klavye (Açık Kırmızı ve Taktil, Tıklama Mavisi ile), RGB LED Aydınlatma, QWERTY UK Düzeyi, Antrasit: Amazon.com.tr

1200 TL: Corsair Gaming K95 Rgb Platinum Cherry MX Speed Mekanik Klavye (CH-9127014-TR) | Trendyol
 
Sağ ol, eline emeğine sağlık.

Daha detaylı Switch markalarını araştıracağım önerdiğim klavyelerin hangi oyunlarda kullanmalısınız profesyonel kullanıma hangisi uygun olarak diye belirterek. Teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Onecelikle eline saglik. Onerine oneride bulunayim.
60TL: Everet 01
80TL: Rampage 09
bu sekilde yazarsan daha güzel durur. Ayrica 250 TL altında klavye soran cok fazla oraya biraz daha onem verirseniz super olur. Munkun olan en idealleri bulmak cok zorlasti düşük butcelerde
 
Selam sosyal, bugün bütçelere göre daha önce yaptığım gibi çok detaysız olsa da alınabilecek klavyeleri derledim.

189 TL: Gamemax GM-X560QU Gerçek Mekanik Multimedya Oyun Klavye Fiyatı outemu Blue Switch ve muhtemelen baskı bir klavye olduğunu düşünüyorum, yazılımı yok. Ayrıca İngilizce bir modeldir, Türkçe versiyonu arasında fiyat farkı 30-40 TL.

219 TL: James Donkey 610s Rainbow Aydınlatmalı Black/brown Switch Ing Q Usb Gaming Mekanik Klavye | Trendyol kronik sorunları 610'a göre çok daha iyileştirilmiş. Kullanıp tuşu bozulan görmedim. Gene İngilizce bir klavye, sıkıntı çekiyorsanız Türkçe tuş etiketlerini çok kolay şekilde bulmak mümkün gerek internet kafesi veyahut internetten. Bu ürün brown Switch 219 TL diye seçtim Blue, Red Switch karışımı ve tepkime süresi Blue modeline göre daha iyidir ve ses isteyen ama Blue gibi olmasın diyenler için idealdir. Aynı ürünün Blue, Red modeli 249 TL'ye bulunuyor. İndirimler ile Gaming gecesinde İncehesap sitesinde 189 TL'ye düşüyor. Cuma günlerini takip etmenizi öneririm.

289 TL: REDRAGON Kumara Mekanik Oyuncu Klavyesi 70444 | Trendyol bu bütçe ile aralarından en kalitelisi bu. Redragon markası onlara nazaran çok daha iyi en azından bir marka.

330 TL: Bu fiyat bantlarına baktığımız zaman Blue Switch, bilek desteği isteyenler için bunu öneririm. Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Klavye Türkçe Gaming Klavye Profesyonel Klavye | Trendyol normal Blue Switch markalarına göre daha çok ses çıkaran bir markalı Blue Switch kullanılmış. İncelemelere bakarak görebilirsiniz. Ayrıca söylemeden geçtim James Donkey modeller content marka.

350 TL: Red Switch için bu bütçe de en kaliteli modeldir. Kronik sorunu pek bulunmamakta ama tuş silinmesi ve birkaç sorunu olduğunu duymuştum iyi araştırabilirsiniz. Trust 22983 Gxt 890 Cada Rgb Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi | Trendyol

Ayrıca bonus olarak 310 TL set: FANTECH MVP-861 COMMANDER MEKANİK SU VE TOZA DAYANIKLI Fiyatı

Ürün güzel duruyor şahsen bu iki fiyata bulmak zor bu markayı iyi araştıracağım bir dahaki konu çok daha detaylı olacak. Şimdilik sadece öneri.

87 tuş compact diğer adıylaten keyless bir model isteyenler için 360 TL'ye: Redragon DARK AVENGER K568RGB Türkçe Oyuncu Klavye RGB: Amazon.com.tr

380 TL: Bloody zaten kaliteli bir ekipman markasıdır ayrıca ilk en hızlı Switch modellerini üreten markadır gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. Bloody B640 Q Usb Multimedya Gamer, Mekanik: Amazon.com.tr Switch modelleri optik Switch çok hızlıdır ve aynı zamanda kalite istiyorsanız bunu tercih edin. Trust markasına göre de kat kat kaliteli.

RGB isteyenlere 385 TL: Inca IKG-451 Empousa II Brown Switch RGB Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri

450 TL: Rampage markasına biraz ön yargılı olabiliriz. Lakin markası değil modeli önemli. Bu model optik Switch kullanıyor, RGB, bilek desteği bulunuyor, su geçirmeme özelliği bulunuyor, tuş basma ağırlığı 60 gr % 5. bu bütçe de en beğendiğim klavye kendisi. Rampage KB-R96 ULTIMATE Optical Switch Full RGB ve Metal Gövdeli Fiyatları ve Özellikleri

470 TL: REDRAGON K555-1 Indrah Klavye Rgb Mavi Switch | Trendyol

500 TL: Red Switch bir model, HP marka. HP Pavilion 800 Oyuncu Klavyesi 5JS06AA Fiyatı - Taksit Seçenekleri mekanik hisli yazdığına bakmayın Red Switch ve 50.000.000 tuş ömrü varmış. Zira bilek desteği de bulunuyor ve renk tercihleri çok hoşuma gitti.

530 TL: Cooler Master Ck350 Rgb Mekanik Oyun Klavyesi - Red Switch Türkçe | Trendyol CK350 modeli fiyatı çok pahalanmış bu fiyatı hak ettiğini pek düşünmüyorum.

550 TL: Optik mavi Switch kullanıyor, bilek desteği bulunuyor, ayrıca RGB. Bu bütçe de en sevdiğim klavyedir kendisi markası da kaliteli. Redragon K586 BRAHMA PRO Türkçe Oyuncu Klavye RGB, Optical Mavi: Amazon.com.tr

550 TL alternatif: Tronsmart TK09R RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi | Trendyol bu markayı pek duymadım ama ürünlerini kullanan ve memnun kalanları gördüm. Ayrıca bu da Blue Switch bir model.

650 TL: Kailh marka brown Switch bulunuyor gayet kaliteli. Alienware Pro AW768 Mekanik RGB Brown Switch Türkçe Gaming Klavye | ITOPYA

780 TL: Gelelim en kaliteli Switch ve markaya sahip olan klavyeye sıraladıklarım arasında en iyisi: Gigabyte Aorus K1 Cherry MX Red Switch Mekanik Gaming Klavye Fiyatları ve Özellikleri Cherry MX Red bir model. Marka ve kaliteisni anlatmaya gerek yok. Tek eksiği bence bilek desteği.

800 TL: Gelelim klavye için en iyi markaya. RAZER Huntsman Opto Mekanik RGB Siyah Gaming Klavye RZ03-02521600-R3L1 | Trendyol Razer kalitesini konuşturup içindeki kendi tasarladığı Switch'leri bastığınız anda geri bildirim verebiliyor FPS oyuncuları için biçilmiş kaftan bir model.

850 TL: Bu fiyat aralığında RGB, bilek desteği bulunan Cherry MX Red bir model: Corsair Gaming K68 RGB - Cherry MX Red (CH-9102010-TR) | Trendyol

900 TL: Ses manyağı, Cherry MX Blue, RGB bir model ayrıca tkl: Asus Rog Strix Scope TKL X802 RGB Cherry MX Blue TR Mekanik Fiyatı

950 TL: Cougar Cgr-wm1mb-atr Attack X3 Rgb Gaming Klavye | Trendyol

970 TL: Corsair Ch-9101020-TR Cherry Mx Switch Led Aydınlatmalı Klavye, Siyah: Amazon.com.tr

1000 TL: Asus ROG Strix Flare RGB Cherry MX Red Türkçe Mekanik Klavye Fiyatları ve Özellikleri

1100 TL: HyperX Alloy Origins Keyboard

1500 TL: Corsair Strafe RGB MK.2 Cherry MX Silent TR Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri

1600 TL: Asus Rog Strix Scope Deluxe RGB Q Türkçe Cherry MX Red Switch Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com

1670 TL: Asus Strix Tactic Pro Cherry MX Kahverengi Mekanik Türkçe Oyuncu Klavye 90YH0084-B2YA00 | En Ucuzu Akakçe

2100 TL: QPAD MK-95 Pro Gaming Premium Opto Mekanik Klavye, 2'si 1 arada Q Switch ile Opto Mekanik Klavye (Açık Kırmızı ve Taktil, Tıklama Mavisi ile), RGB LED Aydınlatma, QWERTY UK Düzeyi, Antrasit: Amazon.com.tr

1200 TL: Corsair Gaming K95 Rgb Platinum Cherry MX Speed Mekanik Klavye (CH-9127014-TR) | Trendyol

450-500 bir bütçe var, Black Friday bekliyorum. Sence bu bütçeye Cherry MX düşer mi :(
 

Yeni konular

Geri
Yukarı