kerimalcn Femtopat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #1 Twitch için ekip arkadaşları aramaktayım, ne yazık ki ekibimde çok az kişi var. En az 5 kişi şeklinde başvurularınızı bekliyorum. Katılım şartları: Minimum 15 yaş. Ortalama bir bilgisayara sahip. Fazla küfür etmeyecek akıllı insanları arıyoruz. Twitch Mod Başvuru Formu Bu formu tamamlamak için lütfen bağlantıya tıklayın. form.jotform.com Başvuruyu bu forumdan yapabilirsiniz sorularınız olursa aşağıya yazabilirsiniz. Lütf.en şu tarz troller yapmayın düzgünce başvuru yapınız. Dosya Ekleri IMG_0750.png 131,7 KB · Görüntüleme: 66 Son düzenleme: 8 Nisan 2024
Twitch için ekip arkadaşları aramaktayım, ne yazık ki ekibimde çok az kişi var. En az 5 kişi şeklinde başvurularınızı bekliyorum. Katılım şartları: Minimum 15 yaş. Ortalama bir bilgisayara sahip. Fazla küfür etmeyecek akıllı insanları arıyoruz. Twitch Mod Başvuru Formu Bu formu tamamlamak için lütfen bağlantıya tıklayın. form.jotform.com Başvuruyu bu forumdan yapabilirsiniz sorularınız olursa aşağıya yazabilirsiniz. Lütf.en şu tarz troller yapmayın düzgünce başvuru yapınız.
Wplayer Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 877 Çözümler 10 Yer New York, USA 8 Nisan 2024 #2 Twitch kullanıcı adınızı öğrenebilir miyim? Ekibine başvuracağım insanların kim olduklarını görmek istiyorum da. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2024
Twitch kullanıcı adınızı öğrenebilir miyim? Ekibine başvuracağım insanların kim olduklarını görmek istiyorum da.