Ekipmana çok mu fazla para harcıyorum?

Sizce Gamepower ürünler bu sisteme f/p olarak uygun mu?
Sanırım klavyeyi Gamepower Ogre yapacağım. Mousepad'i de değiştireceğim.
Attan inip eşeğe binmenin alasını yaşarsınız. Ne güzel piyasadaki en iyi ekipmanlara sahipsiniz gerek yok değiştirmeye.
 
Şunu sormak istiyorum. Siz bu sistemi neden topladınız?

Eğer yayıncı olmak için falan topladıysanız normal karşılarım. Zira aldığınız bu sistem aslında sizin yatırımınız.

Fakat sırf eğlencesine veya parayı buldum zamanında alamadıklarımı alayım düşüncesinde aldıysanız paranız israf olmuş demektir. Fiyat performans bilgisayarı alsaydınız daha iyi olurdu.
 
Steelseries ekipmandan vazgeçme derim ama en azından bi tık düşebilirsin kendi içinde. Kulaklık olarak Arctis 5, mousepad olarak QCK XXL, klavye olarak Apex 5 gibi düşünebilirsin. Ortalama 1100TL para artar. Artan para ile HDD'yi sistemden tamamen kaldırıp onun yerine 1TB SSD düşünülebilir ayrıca SSD de EVO PLUS yerine de normal EVO tercih edersen senin açından daha bütçe dostu olabilir çünkü arada 600TL fark var render işleriyle uğraşmayacak sadece oyun oynayacaksan PLUS farkını hissetmezsin. Tüm bunları yaptığında hala cebinde 500TL de para kalmış olacaktır. (1100TL+1TB HDD 300TL+970EVO PLUS 250GB 600= 2000TL - 970 EVO 1TB 1500TL = 500TL) 500TL ile de anakartını X serisine yükseltebilirdin ki daha bir sürü varyasyon var artan para ile diğer parçaları yükseltmek amaçlı.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı