Ekonomi açıklaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Suç iktidarın değil, benim değil mi? Üretimi engellersen, yerli tohuma ceza getirir tarımı bitirirsen, dışa bağımlı hale getirsen böyle olur. Ben miyim ülkeyi yöneten?
Üretimi engellediklerine dair bilgileri atar mısınız? Tarafsız bir haber yayımcısı ile. Biz tarım yapıyoruz yaklaşık 5000 dönümlük arazide ve bize ekstra desteklerini sunuyor devlet. Çok merak ettim bu lafınızı nereye dayadığınızı.
 
Size bir şey sormak istiyorum. Neden özellikle 2014 yılından beri dolar sürekli artıyor? 2000'den beri hep artıyor onu biliyoruz zaten ama 2012 yılı alım gücü 2005'e göre çok daha iyi. Ne oldu da birden 2014 yılında dolar artmaya başladı ve durdurulamadı?
 

Evet tarafsız kelimesini anlamadınız sanırım. Bende hemen bir site açayım adıda gingür olsun ve devlete sallıyayım. Ah siz çocuklar yok musunuz işin içinde olmadan sosyal medyadaki şeylere inanırsınız... Gerçeklere gelincede burda klavyeden yazarsınız. 18 yıldır tarımda ve turizmde aileme yardım ediyorum. Hiç böyle şeyler görmedim. Siz görmediniz ama duydunuz haklısınız. Kesinlikle dediğiniz gibidir. Biz görenler ve içinde olanlar değil siz dışından sallananlara inananlar haklısınız.
 
@Bwerken Ahaber'den mi atayım?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı