Ekonomi düzelecek mi?

Gerçekten saçmalıyorsunuz @Ecmel ya tabbi ki ekonomi düzelir zaten 2023 sonrası ekonomide çok büyük ve büyüme kalkınma olacak tabbi huzurlu hayat için 5-6 yıl sürer ama mutlaka ekonomi iyileşir düzelmez diyenlere 2006 - 2013 yılları arasında ekonomi nasıl düzediyse o şekiilde 2028-2029 yıllarında huzura tıpkı 2006-2013 yıllarındaki düzelme gibi ekonomi düzelir ha bu arada eğitim sistemi sorununda yarın bizim okula milli eğitim müdürü gelecek ona söylerim eğitim sistemi hakkındaki tüm şikayetleri ve videoları ve çözüm önerisi sunarım o milli eğitim bakanına söyler eğitim sistemini düzeltir lütfen sakin olun imkansız su bile satamayan Singapur 45 yılda en iyi dünya ülkelerinden birisi oldu bizim durumumuz onlardan çok ilk Singapur'dan çok daha iyi yani üretim yapıp doğal gaz petrol altın gibi kaynaklar çıkarırsak ülke kalkınır inanmayanlar o mucizevi tabu haline getirdiğiniz Avrupa ABD'ye gidebilirsiniz ama buna sonra çok pişman olursunuz.
"ABD gitmeyin, çok pişman olursunuz" demen bile ekonomi ve siyasi bilginin olmadığını gösteriyor. Sana uzun uzun yazamayacağım. İlla "yaz" dersen bu senin için fazla iyi olmaz. Her 2 kelimenin 3'ü hatalı.

Bahsettiğiniz arasında "napim" "bane" gibi sözlerle havalı olduğunu sanan toxic kitle varsa o iş biraz zor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı