Ben ekonominin şu anki halini savunmuyorum zaten ama "ekonomi düzelecek mi?" sorusuna karşıyım çünkü eski hali bile yetersizdi. Daha üst seviyelere çıkmayı, daha geniş bakmayı, daha vizyonist olmayı öğrenmemiz lazım. Eski ekonomiden kat kat daha iyi bir ekonomi elde edebiliriz, neden olmasın?
Hocam yetersizdi derken siz ne bekliyorsunuz eski Türkiye'den? Elbette daha iyi bir ekonomi elde edebiliriz ama adamlar ülkenin içine ettiği için normal seviyedeki bir ekonomiye gelmek için kaç yıl geçmesi lazım biliyorsunuzdur diye düşünüyorum
Ben ekonominin şu anki halini savunmuyorum zaten ama "ekonomi düzelecek mi?" sorusuna karşıyım çünkü eski hali bile yetersizdi. Daha üst seviyelere çıkmayı, daha geniş bakmayı, daha vizyonist olmayı öğrenmemiz lazım. Eski ekonomiden kat kat daha iyi bir ekonomi elde edebiliriz, neden olmasın?
Sen yanlış açıdan bakıyorsun. Bize yetiyordu evet ama refahımız üst düzey değildi. Eskiden de düşünmeden bir şey alamıyorduk. Avrupa'da bir şey alırken düşünüyorlar mı insanlar? Gürcistan'da bile her yer 8 silindir 3000-4000 motor araba dolu.
Hocam sizin eskiden kastınız ne zaman acaba