![]()
Doğal İktisat - enaktif.com
En ucuz Doğal İktisat - kapıda ödeme, ücretsiz kargo ve taksit seçenekleri ile sipariş ver.www.enaktif.com
Başlangıç olarak bu ikisini tavsiye ederim.
Hocam başka varsa atar mısınız rica etsem
Burası Çok Önemli!: Enerjiden Ekonomiye Tam Bağımsız Türkiye (Kapak değişebilir) : Berat Albayrak: Amazon.com.tr: KitapDaha Adil Bir Dünya Mümkün
“Sadece beş ülkenin bütün dünyanın kaderini etkileyecek konularda karar vermesi ne ahlaki ne adildir. Dünya beş ülkeden büyüktür.” “Adil ve daha sürdürülebilir bir küresel barışın temini için çok kültürlülüğü ve çok kutupluluğu yansıtan bir BM’ye ihtiyaç vardır. Dünya ne tek kutuplu ne de iki...www.dr.com.tr
hocam ben ekonomi ilgili hiç bir şey bilmiyorum yani temel şeylerin anlatındığı ekonomi terimleri kitabından mı başlıyayım yoksa attığınızdan mı mesela dediğim tarzda kitap mı yoksa örneğin şu ben ekonomi okuyacağım bu sene bu arada![]()
Ulusların Zenginliği Cilt 1
Ulusların Zenginliği Cilt 1 - ALAN YAYINCILIK - Adam Smith - Her bilim dalında günümüzün ölçülerine oranla eksik ve yer yer yanlış ama sistemwww.kitapyurdu.com
Çıplak Ekonomi
Bir Charles Wheelan eseri olan Çıplak Ekonomi en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
![]()
Ulusların Düşüşü - James Robinson Kitabı Fiyatları & Satın Al
Ulusların Düşüşü ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Dünya Politika ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Burası Çok Önemli!: Enerjiden Ekonomiye Tam Bağımsız Türkiye (Kapak değişebilir) : Berat Albayrak: Amazon.com.tr: Kitap
bunu da ekleyelim lütfen
Hocam o zaman kesinlikle ilk attığım 2 kitaba bir göz at. Hem eğlenceli hem de bilgilendirici olur hem de Ekonomi biliminin mantığını ve işlevini daha iyi kavrarsın. Sözlüğe ihtiyacın olacağını düşünmüyorum derslere girdikçe öğrenirsin zaten sayısal kısımlar ağırlıkta olur muhtemelen.hocam ben ekonomi ilgili hiç bir şey bilmiyorum yani temel şeylerin anlatındığı ekonomi terimleri kitabından mı başlıyayım yoksa attığınızdan mı mesela dediğim tarzda kitap mı yoksa örneğin şu ben ekonomi okuyacağım bu sene bu arada
– Google Shopping
www.google.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.