nigelhayesdavis
Hectopat
- Katılım
- 21 Ocak 2021
- Mesajlar
- 906
Bağlantılarda temassızlık olabilir. Bilgisayarın ekranı herhangi bir darbe aldı mı ya da bilgisayar yere düştü mü?
Panelle ilgili sıkıntı var. Biryere falan vurduysa o yüzden olmuştur.Arkadaşımın PC'sinde hiçbir şey yokken birden böyle bir şey çıkmış. Ben de çözüm bulamadım ve ekranı öne eğince gidiyormuş.
Kanka bence bir tamirciye götürsün. Ama param yok diyorsa burdaki`, arkadaşların dediğini yapsın.Arkadaşımın PC'sinde hiçbir şey yokken birden böyle bir şey çıkmış. Ben de çözüm bulamadım ve ekranı öne eğince gidiyo
Parası yoksa bu arkadaşın dediğini bence yapsın.Flex kablosunda problem var sanırım. Değiştirmesi gerek. Öne eğilince gitmesinin sebebi de bu, kablo içeriden temassızlık yapıyor öne eğince tam değiyor.
çini açı flex kablosunu, ekrandan anakarta giden çok sayıda kablo, değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.