ReastngdaBest
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Yazılım
- Monitör
- Asus vn247
Arkadaşlar nasıl yaptım bilmiyorum ama birden ekranım çok keskinleşti. Monitör ayarlarını da resetledim ama hala aynı. Altta resimde gördüğünüz üzere bazı yerlerde çok göze batarak rahatsızlık veriyor. Kullandığım monitör markası ASUS vn247. fabrika ayarlarına dönmeme rağmen böyle kaldı. Eski ayarlarını da hiç hatırlamıyorum.
Ekran kartı ayarları da değişmediğime eminim ama yine de yazayım GTX770. yardımlarınızı bekliyorum.
Not: Görüntünün yayından çok olmadığına yüzde yüz eminim ama genellikle videolarda ve yazılarda çok göze batıyor.
Edit: Çok göze batıyor dediğim yerleri mavi daire içine aldım. Zaten yayıncının suratına bakarsanız da anlacaksınız. Çözünürlüğümün 1920x1080 olduğunu da belirtmek isterim.
Ekran kartı ayarları da değişmediğime eminim ama yine de yazayım GTX770. yardımlarınızı bekliyorum.
Not: Görüntünün yayından çok olmadığına yüzde yüz eminim ama genellikle videolarda ve yazılarda çok göze batıyor.
Edit: Çok göze batıyor dediğim yerleri mavi daire içine aldım. Zaten yayıncının suratına bakarsanız da anlacaksınız. Çözünürlüğümün 1920x1080 olduğunu da belirtmek isterim.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: