Piyanist07 Femtopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #1 RAM 32GB Ekran kartı RTX 4070 SUPER İşlemci AMD Ryzen 5 7600 6-Core Process Bilgisayarımda oyun oynamıyorken veya tarayıcıdayken bir anda ekranım donuyor ardından farem donuyor sonrasında da ekran siyah olup geri normale dönüyor. Sebebini bilen var mıdır?
Bilgisayarımda oyun oynamıyorken veya tarayıcıdayken bir anda ekranım donuyor ardından farem donuyor sonrasında da ekran siyah olup geri normale dönüyor. Sebebini bilen var mıdır?
K KırmızıPikachu Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #2 Hocam SSD sağlık testi yapar mısınız benim eski kasamdada aynı sorun olmuştu sağlığı %45miş HDD taktığımda sorun düzelmişti Artı 0 Eksi
Hocam SSD sağlık testi yapar mısınız benim eski kasamdada aynı sorun olmuştu sağlığı %45miş HDD taktığımda sorun düzelmişti
KS KS Piyanist07 Femtopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #3 KırmızıPikachu dedi: Hocam SSD sağlık testi yapar mısınız benim eski kasamdada aynı sorun olmuştu sağlığı %45miş HDD taktığımda sorun düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Nereden yapılıyor bilmiyorum söyleyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
KırmızıPikachu dedi: Hocam SSD sağlık testi yapar mısınız benim eski kasamdada aynı sorun olmuştu sağlığı %45miş HDD taktığımda sorun düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Nereden yapılıyor bilmiyorum söyleyebilir misiniz?