jasonoleragg Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 890 Çözümler 2 1 Temmuz 2024 #1 Görseldeki gibi oluyor bu yaklaşık 2-3 ayda bir oluyor yük altında olsun olmasın bilgisayarı ilk aldığımdan beri var. Bir de kabloda ve HDMI VGA dönüştürücüsünde sıkıntı olmadığına eminim.
Görseldeki gibi oluyor bu yaklaşık 2-3 ayda bir oluyor yük altında olsun olmasın bilgisayarı ilk aldığımdan beri var. Bir de kabloda ve HDMI VGA dönüştürücüsünde sıkıntı olmadığına eminim.
FEFE2 Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #11 jasonoleragg dedi: Eki Görüntüle 2238818 Ekran kartım bilgisayarcı tarafından açılmış olabilir mi açıldıysa garantisi gidiyor diye biliyorum umarım açmamıştır. Genişletmek için tıkla... Yok açılmamış sanırım vidaların üstünde kağıt duruyor Artı 0 Eksi
jasonoleragg dedi: Eki Görüntüle 2238818 Ekran kartım bilgisayarcı tarafından açılmış olabilir mi açıldıysa garantisi gidiyor diye biliyorum umarım açmamıştır. Genişletmek için tıkla... Yok açılmamış sanırım vidaların üstünde kağıt duruyor