Ekran gelmeden BIOS güncellemesi nasıl yapılır?

Sencer Üçel

Kilopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir sistem topladım. Parça parça siparişlerini verdim, ancak anakartı yanlış aldığımı çok geç fark ettim. Anakart modelim Prime A320M-E, işlemci modelim ise Ryzen 5 5600. iade etmek istemedim; anakartı böyle kullanmaya karar verdim. Ama anakartın işlemciyi desteklemesi için BIOS güncellemesi yapmam gerekiyor. Tamam, yapacağım, ama sorun şu: Ekran gelmeden bu işi nasıl yapacağım? Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci anakart ile uyumlu olmadığı için BIOS işlemciyi göremez boot da edemez kısacası uyumlu işlemci bulup BIOS güncellemesini yaptıktan sonra tekrardan denemelisin.

Mecbur böyle yapacağım. Çok saçma bir hata yaptık. Bilgisayarcıya vereceğim, mecbur 500 liraya BIOS update yaptıracağız. Böyle bir saçmalık yok!

Hangi işlemciyi alabilirim link paylaşmak yasak değilse gönderebilir misin?

Arkadaşımda Ryzen 5 3600X var işimi görür mü?
Ryzen 3 1200 alabilirsin 400tlye dolu sarı sitede. 300 350ye bile düşürürsün belki :D 3600x normalde bios update istiyordu ilk çıktığında ama belki anakartı sonradan güncel biosla gönderdilerse çalışabilir. İstersen önce onu dene çalışmazsa dediğim gibi işlemci alırsın.

Ryzen 3 1200 alabilirsin 400TL'ye dolu sarı sitede. 300 350ye bile düşürürsün belki :D 3600X normalde BIOS Update istiyordu ilk çıktığında ama belki anakartı sonradan güncel BIOS'la gönderdilerse çalışabilir. İstersen önce onu dene çalışmazsa dediğim gibi işlemci alırsın.

Teşekkür ederim zahmetleriniz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı