Wanhogdalem Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 243 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #1 Format attım PC'ye. Geri nasıl bulurum? Kaydetmiş midir Steam?
MustafaVercetti95 Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 957 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #2 Wanhogdalem dedi: Format attım PC'ye. Geri nasıl bulurum? Kaydetmiş midir Steam? Genişletmek için tıkla... F12 basıp çektıysen Steam'de duruyordur hesapta kayıtlıdır. Profilden ekran goruntusu kısmından bulabılırsın.
Wanhogdalem dedi: Format attım PC'ye. Geri nasıl bulurum? Kaydetmiş midir Steam? Genişletmek için tıkla... F12 basıp çektıysen Steam'de duruyordur hesapta kayıtlıdır. Profilden ekran goruntusu kısmından bulabılırsın.
Wanhogdalem Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 243 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #3 MustafaVercetti95 dedi: F12 basıp çektıysen Steam'de duruyordur hesapta kayıtlıdır. Profilden ekran goruntusu kısmından bulabılırsın. Genişletmek için tıkla... Yok orada. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2025
MustafaVercetti95 dedi: F12 basıp çektıysen Steam'de duruyordur hesapta kayıtlıdır. Profilden ekran goruntusu kısmından bulabılırsın. Genişletmek için tıkla... Yok orada.
clickclakbum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 1.543 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #4 Kendiniz yedeklemediyseniz hayır, Steam bir bulut servisi aracılığıyla otomatik olarak ekran görüntülerinizi yedeklemez. Kısacası formattan önceki ekran görüntülerin hepsini kaybettiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2025
Kendiniz yedeklemediyseniz hayır, Steam bir bulut servisi aracılığıyla otomatik olarak ekran görüntülerinizi yedeklemez. Kısacası formattan önceki ekran görüntülerin hepsini kaybettiniz.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.076 Çözümler 40 26 Nisan 2025 #5 Wanhogdalem dedi: Yok orada. Genişletmek için tıkla... Steam kütüphanede oyunun altında ekran görüntüleri kısmı olması lazım oraya bir bakın.
Wanhogdalem dedi: Yok orada. Genişletmek için tıkla... Steam kütüphanede oyunun altında ekran görüntüleri kısmı olması lazım oraya bir bakın.