Ekran görüntüsünü doğrudan masaüstüne atmak mümkün mü?

mr.poseidon

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.
Ptsc tuşuna bastığımda çekilen ekran görüntüsünü doğrudan masaüstüne atmanın bir yolu var mı? Her defasında yeri unutup dosyalardan bulmak zorunda kalıyorum.
İşletim sistemim Windows 10.

Windows tuşu + Print Screen tuşlarıyla alınan görüntü (ekran bir saniyeliğine kararır) Resimler klasöründeki Ekran Görüntüleri klasörüne kaydedilir.

Windows tuşu + print screen tuşlarıyla alınan görüntü (ekran bir saniyeliğine kararır) resimler klasöründeki ekran görüntüleri klasörüne kaydedilir.

Windows+g Xbox Game Bar uygulamasını açıyor ekran görüntüsü için Windows+Shift+s

Ekran görüntülerini bildirim çubuğundan da alabiliyorum ama ben doğrudan masaüstüne altsın istiyotum. Mümkün mü acaba böyle bir şey?

Ekran görüntülerini bildirim çubuğundan da alabiliyorum ama ben doğrudan masaüstüne altsın istiyotum. Mümkün mü acaba böyle bir şey?

Kaydet seçeneğinden kaydedileceği yeri seç.

Kaydet seçeneğinden kaydedileceği yeri seç.

Kusura bakmayın tam anlatamadım sanırım derdimi. Ben istiyorum ki öyle bir tuşa basayım ki ekranın o anki görüntüsünü aldığı gibi masaüstüne göndersin. Ne arayayım, bulayım veya kaydedeyim... Direk görüntüyü aldığım an şak diye masaüstümde belirsin istiyorum. Bu mümkün müdür acaba?

Kusura bakmayın tam anlatamadım sanırım derdimi. Ben istiyorum ki öyle bir tuşa basayım ki ekranın o anki görüntüsünü aldığı gibi masaüstüne göndersin. Ne arayayım, bulayım veya kaydedeyim... Direk görüntüyü aldığım an şak diye masaüstümde belirsin istiyorum. Bu mümkün müdür acaba?

Meaajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Masaüstünde drekt belirmesi hakkında bilgim yok kusura bakmayın iyi günler.

ben ararken bu konuyu gördüm ama çözülmediğini gördüm. ilerde çözemeyen olursa diye aşağıya bırakıyorum.

1. Adım — “Ekran Görüntüleri” klasörünü bul

1. Resimler klasörüne gir
  2. Ekran Görüntüleri klasörünü bulun

2. Adım — Sağ tık → Özellikler → Konum (Location)

1. Üstteki sekmelerden Konum seç
  2. “Bu klasörü taşı” veya “Konumu değiştir” butonuna bas
  3. Yeni konum olarak Masaüstü klasörünü seç
  4. Tamam → “Mevcut dosyaları taşımak ister misiniz?” → Evet

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı