Ekran Hz pil süresini çok etkiler mi?

Blackss

Megapat
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar.

Yeni laptop aldım iki seçenek var ekran Hz kısmında 60Hz ve 165Hz. Control Center'da ekran Hz otomatik ayarı mevcuttu cihaz Power saving modunda ve fişe takılı değilken 60Hz'ye düşürüyordu ekranı ama onu deaktif ettim çünkü 165Hz çok daha akıcı gözüküyor.

Sizce batarya süresini ciddi anlamda etkiliyor mu bu? Web'de gezinme yapıyorum en fazla bu şekilde. Oyun oynarken zaten çoğunlukla fişe takılı oluyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ciddi kısmı tartışılır fakat etkilediği bir gerçek. Telefonlar bunun en büyük örneği.

Merhaba arkadaşlar.

Yeni laptop aldım iki seçenek var ekran Hz kısmında 60Hz ve 165Hz. Control Center'da ekran Hz otomatik ayarı mevcuttu cihaz Power saving modunda ve fişe takılı değilken 60Hz'ye düşürüyordu ekranı ama onu deaktif ettim çünkü 165Hz çok daha akıcı gözüküyor.

Sizce batarya süresini ciddi anlamda etkiliyor mu bu? Web'de gezinme yapıyorum en fazla bu şekilde. Oyun oynarken zaten çoğunlukla fişe takılı oluyorum.

165Hz on yap geç millet 60Hz de 165Hz bulamıyor.

165Hz on yap geç millet 60Hz de 165Hz bulamıyor.

Google falan gezinirken 60 alabilirsin ama şarj çok gitmesin diye.

Merhaba arkadaşlar.

Etkiler ben laptopu eco moduna aldığımda oto 60 Hz çekiyor. Ciddi anlamda etkiler mi bilmiyorum

Pil süresini ciddi anlamda etkiler mi bilemiyorum.
Dinamik moduna alırsanız ihtiyaç olduğunda otomatik ayarlıyor diye biliyorum.

1740608674336.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı