Ekran kararma sonrası ekran kartı görünmüyor

Castrum

Hectopat
Bundan 5 gün önce Assassin's Creed Odyssey oynarken birden ekran karardı, bilgisayarı yeniden başlattım görüntü gelmedi. VGA kablosunu anakarta taktım ve bilgisayar açıldı ama ekran kartını görmüyor. OC yapmıştım. Ekran kartı yanmış mıdır yoksa basit bir sıkıntı mıdır?
Ekran kartı GTX 970.

Anakarta taktığınızda dahili ekran kartı devreye girdiğinden hariciyi görmemeniz normal. GTX 970'e takıp açacaksınız. Yine görüntü gelmiyorsa kartta problem olabilir.
Farklı bilgisayarda denemekte fayda var.

Anakarta taktığınızda dahili ekran kartı devreye girdiğinden hariciyi görmemeniz normal. GTX 970'e takıp açacaksınız. Yine görüntü gelmiyorsa kartta problem olabilir.
Farklı bilgisayarda denemekte fayda var.
Ekran kartına taktığımda hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Dediğiniz gibi kartta problem var sanırım. Merak ettiğim ekran kartı tamir edilmeyecek bir halde midir yoksa basit bir sıkıntı mıdır? Teşekkürler.

Profesyonel birinin kontrolü sonrasında belli olur. Dediğim gibi farklı bir bilgisayarda deneyin. Onda da görüntü alamazsanız, servise başvurmalısınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı