Ekran kartı 4 GB yeterli mi?

hknlgfb

Centipat
Arkadaşlar 1650 Ventus ekran kartı alacağım fakat 4 GB'lık ekran kartı var. CS:GO ve Zula oynayacağım. 4 GB yeter mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
O oynayacağınız oyunlar için fazlasıyla yeterli fakat AAA oyunları yüksek grafiklerde oynarım derseniz işler değişir, ayrıca bütçenizi biraz daha arttırabilirseniz 1650 SUPER almaya gayret gösterin. Fakat zorlamanıza gerek yok, 1650 de yeterli olacaktır.

Yeter ama ben olsam bütçe meselesi tabi kendimi zorlar 1660 Super alırdım.

Arkadaşlar 1650 Ventus ekran kartı alacağım fakat 4 GB'lık ekran kartı var. CS:GO ve Zula oynayacağım. 4 GB yeter mi?

Rander ve 3 D çizimler için 6 GB daha iyi oalacaktır ama 4 GB günümüz için gayet yeterli ve yaklaşık 2-3 sene için de yeterli olacaktır Ultra için vs.

Oynayacağınız oyunlara yeter ancak ileride ben full ayarlarda grafik paketli GTA 5 oynamak istiyorum ya da Rainbow Six, Apex gibi oyunları full ayarlarda oynamak istiyorum derseniz yetersiz kalır.
Ben onun sıkıntısını yaşıyorum şuan. 1050ti'ye sahibim 1060'a yakın olacak bir şekilde OC yaptım. Ancak grafik yükselttiğimde VRAM yetersizliğinden FPS droplar oluyor.
Ekran kartında önemli olan GB miktarı değildir. İstediğin kadar uzun boylu ol kuvvetin yoksa kısa boylu kaslı biri yere serer seni. Bütçe ve sistem belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.
Nedir peki? Çekirdek hızı falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…