Ekran Kartı %90 Yük Problemi

45836196.jpg


46390015.jpg


24578451.jpg


yz90.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Demek ki sağ alttaki programların haricinde de programlar varmış sistem kaynaklarını tüketen. Belki de Cloud tabanlı çalışan bir virüs, ekran kartınızı şifre kırma amaçlı kullanılan bir GRID'e dahil etmişti. Çok mu uçtum? :)
 
herkese selam benim aynı sorunum vardı ekran kartı radeon r9-270 bilgisayarı açar açmaz 10 sn de sıcaklığı 80 oluyor ve tüm saat mhz clok hızları max çalışıyor termal macundan olmasını zannetmiyorum çünkü arada oluyor ama biraz fazla oluyor .yanlız şöyle bişey de daha var sıcaklık 80 ken fan hızı ona göre yükselmiyor manuel olarak yükseltiyorum o zaman fan hızlaniyor sonra yine düşüyor fan hızı ama sıcaklık aynı duruyor bu sorundan nasıl kurtulabilirim lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim
 
Geçen de benim böyle bir sorunum vardı. GPU' mu boşta tam güç kullanıyordu. Miner.exe diye bir şey idi. Görev yöneticisinden bulup sildim. Görev yöneticine bir bakman da fayda var.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı