Ekran kartı aldığım adam kartı geri istiyor

Arkadaşlar bundan 3 ay önce 1000 TL alacağıma karşılık bir arkadaştan ASUS 1060 6 GB ekran kartı aldım 2 yıl garantili sıfır hatta zorla verdi adam bugün beni aradı 1000 TL nakit vereceğim kartımı geri ver diye dedim git işine ben PC'yi toplamışım her şey hazır şimdi çıkarıp kartı sanamı vereceğim dedim sen sıkıntımı istiyorsun dedi evet dedim buyur ne yapacaksın bekle gör dedi bende babasını tanıyorum aradım oğlun böyle böyle dedi sen önlem al ben almak istemiyorum kötü olur dedim tamam oğlum sende benim oğlumsun ben onun haddini bildiririm diyor şimdi mesaj atmış 2000 TL vereyim diyor bu ekran kartının fiyatı nedir bu peşine düştü 2000 TL alsam yerine koyamayacağım o yüzden Red ettim bakalım ne olacak kart iki aylık mining falan falan yapmadım akşamları 2-3 saat PUBG sizce ederi nedir bu kartın şimdiden cavaplayanlara teşekkür ederim.
Alınmış ürünün iadesi olmaz. Alan kişi de istese, satan kişi de istese olmaz. Kim ne derse desin kulak asmayın. Üründe bir kusur çıkmazsa alan kişi ürünü iade edemez. İki tarafta anlaşmadığı sürece satıcı ürünü geri isteyemez. 2.el için bu iş böyle yürür. O zaman aklı başında olsaymış da satmasaymış.
 
Kartı neden almak istiyor acaba? Siz 10k diyin bakalım ne olacak
Nedeni aldığı ekran kartını satmış araç almak için kullanacakmış kartsız kalmış o yüzden geri vereceksin diyor ben sana verirsem ben kartsız kalacağım dedim Ooo sende 5 laptop var diyor sanane isterse 50 olsun dedim yaşı küçükte değilki 27 yaşında adam ama kıt kafalı
 
Öyle oluyorsa bende eski sattığım sistemleri sattığım fiyata alıp şimdiki fiyatta satardım. Bir daha bu konu hakkında rahatsız edersen mahkemeye vereceğim de çık işin içinden. Ne de olsa sıkıntı mı istiyorsun deyip inceden tehdidi de yapmış abimiz :)
 

Geri
Yukarı