Ekran kartı aldım görüntü gelmiyor

Anakart ve ekran kartı özelliklerini yazmamışsın. Ekran kartı taktığın yerde ve ekran kartı üzerinde DDR, DDR1, DDR2, DDR3 yazıları var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
illaedeb1, onlar belleklerin bant genişliğidir. Ekran kartına bellek takamadığımıza göre DDR anakartta da GDDR5 ekran kartını kullanabiliriz. Onunla bir alakası yok.

Başka bir monitörde deneyin, ekran kartı takılıyken onboard olarak açmayı deneyin. Sonuçları bekliyoruz.

BIOS pilini cıkarttım, bekledim. Sonra BIOS pilini taktım, ardından yeni ekran kartını, ve sonuç başarısız. Sonra eski kartı takıp PC'yi açtım, 2-3 yazı cıktı falan, eskiye gitmiş PC, neyse. Hallettim hepsini, sonuç olarak olmadı. Acaba PC açıldıkdan sonra bir daha mı takmak lazım yoksa geçmiş mi olsun?

illaedeb1, onlar belleklerin bant genişliğidir. Ekran kartına bellek takamadığımıza göre DDR anakartta da GDDR5 ekran kartını kullanabiliriz. Onunla bir alakası yok.

Başka bir monitörde deneyin, ekran kartı takılıyken onboard olarak açmayı deneyin. Sonuçları bekliyoruz.
Büyük ihtimal başkasında çalışcaktır. Hep öyle olur ama benim makinemdeki sorun nedir? :(

• İşlemci: Intel(R) Pentium (R) D CPU 3.0 GHz
  • Bellek: 3 GB DDR2
  • Sistem türü: 32bit işletim sistemi
  • Ekran kartı: GeForce 7300 SE Nvidia 512 MB
  • Yeni ekran kartı: Nvidia Geforce GT 630 GDDR3 2GB 128bit DX11

PSU 400W ama asıl güç 300. Casper'in PSU'su ve taktığım ekran kartına istenen PSU 300W.

Ben online oyun için bu kartı tercih ettim. Sabah 10, aksam 9. Çok bir şey istemiyorum fakat şu kartı bir çalıştırsam...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı