Ekran kartı almak için indirim beklenir mi?

@derlemeler 2. el 970 al daha iyi. 1050'ye verme para. Aralık Ocak gibi 7-8 bir şey değil eninde sonunda o ekonomik kriz gerçekleşecek zaten bunu herkes biliyor. Şuan ki zamlar hiçbir şey. Deadpool'un Türkçe seslendiricisi Harun Can daha durun arkadaşlar daha neler görücez, daha bilmem neyi tersten görücez derken haklıymış.

2 Tane buldum malesef Bitcoin mining yapılmış ikisinde de o yüzden güvenip alamadım. :(

2 Tane buldum malesef Bitcoin mining yapılmış ikisinde de o yüzden güvenip alamadım. :(
Bitcoin miningi yapıldıysa hiç elleme, güvenilecek bir şey yok onlar adam akıllı performans veremez artık. Satıcının sana bitcoin miningi yaptığını dürüst bir şekilde söylediğine dua et, söylemeyen de var satabilmek için.

Bitcoin miningi yapıldıysa hiç elleme, güvenilecek bir şey yok onlar adam akıllı performans veremez artık. Satıcının sana bitcoin miningi yaptığını dürüst bir şekilde söylediğine dua et, söylemeyen de var satabilmek için.

O yüzden bu 2 karttan birini almayı düşünüyorum:

1.KART 2.KART

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı