Ben direk sürümü yeniden yapayım ddusuz sonra BIOS'a girip iguyu kapatayım değil mi? Ve sizde nasıl gözüküyor iGPU kapattıktan sonra sizde atabilir misiniz içim rahatlasın.
Dahili grafik kartı devreye girmiş. İşlemcide bulunan GPU yani. Nadiren böyle sorunlar olabilir, önemli bir şey değil.
Yükle alakalı değil. Yazılımsal sorunlar. Korkulacak bir şey yok.Bu kötü bir şey değil değil mi çok fazla yükmü aldı yani ondan olabilir mi?
Yükle alakalı değil. Yazılımsal sorunlar. Korkulacak bir şey yok.
BIOS'tan kapatacağım değil mi kapattığım zaman bir sorun olmaz değil mi yeni sistem olduğu için biraz tedirginim yanlış anlamayın.
İsterseniz önce DDU ile temiz kurulum yapın, ardından BIOS'tan kapatın. Daha güvenli olur.
![]()
Download Display Driver Uninstaller (DDU) Official Latest Version
Download Display Driver Uninstaller (DDU) free from Wagnardsoft, the official source. Remove NVIDIA, AMD, Intel drivers cleanly.www.wagnardsoft.com
Bir şey olmaz bir daha yapın.Dün DDU ile yaptım aslında en son sürümünü yaptım sıkıntı olurmuki acaba.
Bir şey olmaz bir daha yapın.
Hemen yapayım bir de cok FPS düşüşü yaşadım 500 600 FPS alırken 200 300'lere indi bu devreye girince.
Normal, 4070 yerine dahili dandik bir GPU'ya geçti sistem.
Evet, endişelenecek bir şey yok.Yazılımsal hata değil mi çünkü ben bir şeyi ellemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.