Ekran kartı anakarta tam oturmuş mu?

Oturmuştur illa ki de, SSD'nin yukarısındaki anakart sabitleme vidasına ait olduğunu düşündüğüm delik boşta, neden ki?
Bazı kasalarda vida yuvaları farklı olabiliyor. Bende de bazı deliklerin altında yuva olmadığı için mecbur boş bıraktım ama anakart taş gibi oturuyor.

Hocam aynı şekilde işlemcini yanında da boş bir yuva var sistem hazır bir şekilde geldiği için pek bir fikrim yok ama hiç hareket etmiyor anakart.
Anladım, sıkıntı değil ama ekran kartını yerleştirirken güç uygulama esnasında anakartı kontrol ederek yapmak iyi olur anakartta fazla esneme oluyor mu diye.

Anladım, sıkıntı değil ama ekran kartını yerleştirirken güç uygulama esnasında anakartı kontrol ederek yapmak iyi olur anakartta fazla esneme oluyor mu diye.

Hocam şimdi sistemi çalıştırdım sizce açıp kontrol etmeli miyim 2 3 kere taktım ekran kartını.

Hocam şimdi sistemi çalıştırdım sizce açıp kontrol etmeli miyim 2 3 kere taktım ekran kartını.
Yok hayır çalışıyorsa keyfine bak artık, kafaya takılacak mevzu değil. Hayırlı uğurlu olsun sistemin, güle güle kullan.

Yok hayır çalışıyorsa keyfine bak artık, kafaya takılacak mevzu değil. Hayırlı uğurlu olsun sistemin, güle güle kullan.

Çok teşekkürler hocam hepinize kullanamaya başlayacağım artık çok mutluyum sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…