Ekran Kartı Arıza Tespiti

tahaosmann

Centipat
Arkadaşlar ekran kartıma stres testi yapıyorum MSI programı ile kart stabil hiçbir sorun yok ama GTA 5 vs gibi oyunlarda bazen giriyor sorunsuz oynatıyor bazen oyundan atıyor bilgisayar kendini kapatıyor. Özellikler laptop RTX 2060 16 GB RAM. i7 8750H sebebi nedir bilgisi olan dönerse teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
4 MB boyutundan yüksek olduğu için upload ettim umarım site kuralları için mahzuru yoktur.
2 - Hızlı Resim oyununda da alıyordum hatayı D3D GPU örneği askıya alınmış hatası veriyordu belki daha fazla yardımcı olabilirsiniz bu bilgi ile. Ayarlar en yüksek grafik ayarlarında bu arada.

Sürücüler ve window güncel durumda bilgisayara formatta attım velakin sonuç aynı tek güncellemediğim ve aklıma takılan BIOS güncellemesi oldu faydası olabileceğini düşünüyor musunuz ve stres testinde problemi olmayan bir bilgisayarın ekran kartı arızası olabilir mi? Oyuna girdiği zaman sorunsuz saatlerce oynayabiliyorum velev ki bazı 3 kere denemenin 1 tanesinde giriyor ve başarısız denemelerde bilgisayarı kendi kapattığı için zarar vereceğini düşünüyorum. Bilgisayar kendini kapatmadan önce RTX 2060 GPU bağlantısının kesilmiş olduğunu görüyorum NVIDIA denetim masasından.

İçeride bir temassızlık olabilir. Bilgisayarın iç bağlantılarını kontrol etmeleri için servise vermelisiniz. Bağlantının kopmuş gözükmesi ciddi bir problem.

Bannerlord da yediğim crash sonucu bu şekilde problemler yaşamaya başladım forum sitelerinde benimle aynı problemleri yaşayan arkadaşlar var crashtan önce hiçbir oyunda problemle karşılaşmamıştım şuan olanlar çok canımı sıkıyor gerçekten mantıklı bir önerisi olan varsa çok ihtiyaç var.Stres testinde herhangi bir bağlantı kopma problemi olmuyor donanımsal olsa muhakkak daha anlamlı bir hata veya problem olurdu diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…