sduygn Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar, bilgisayarımı yeni aldım. BIOS'ta ekran kartı ayarlarıyla oynadım ama anakartta VGA ışığı yanmaya başladı. Bir de önceden var mıydı bilmiyorum ama sıvı soğutucudan tıslamaya benzer bir ses geliyor. Fikri olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2025
Arkadaşlar, bilgisayarımı yeni aldım. BIOS'ta ekran kartı ayarlarıyla oynadım ama anakartta VGA ışığı yanmaya başladı. Bir de önceden var mıydı bilmiyorum ama sıvı soğutucudan tıslamaya benzer bir ses geliyor. Fikri olan var mı?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.953 Makaleler 6 Çözümler 540 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 8 Haziran 2025 #2 @sduygn BIOS pilini söküp 10 saniye bekleyin ve geri takın. Artı 0 Eksi
KS KS sduygn Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Haziran 2025 #3 O sirada fan calismiyordu, onu soktum taktim, garip bir sekilde ışık duzeldi, ses duruyor, dediginizi deneyecegim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
O sirada fan calismiyordu, onu soktum taktim, garip bir sekilde ışık duzeldi, ses duruyor, dediginizi deneyecegim.