Ekran Kartı BIOS update

crossfire yaptım önceki kartım hd7970 ile r9280x 7970 in biosunu r9 280x yapmak itiyorum fakat invalid file specified not an ati bios?- debug informaiton chekvalid reported eror diyor radeon bioes editte nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz

Görüntü bios güncelleme sonrası frekans değerlerinin artırılabileceğini söyleyenler var doğru mu bu?
Mesala 1000 mhz çekirdek frekans hızı varsa bu 1200 mhz olabiliyormuş..
Benimde msi redeon 6850 var güncellemeyi düşünüyorum..

@Kaan Arslan Selamün aleyküm hayırlı günler hocam ölü konuyu diriltmiş gibi oldum ama özür dilerim bundan 3 hafta önce asus r9 280x aldım, aldım ama aldığım günden beri yüzüm gülmedi bilmediğim bir sebepten dolayı gpu kullanmı %40 ila %80 arasında gidip geliyor, bu yüzden buraya konu açmıştım bir moderatör arkadaşım win10 temiz kurulum yapmamı önerdi bende yaptım fakat hiçbir şey değişmedi bende yeniden konu açtım FX 6350 ve Asus R9 280x Darboğaz, bir sitede gezinirken benimle aynı kartı kullanan bir kişi artifact sorununu bios update ederek çözmüş bende benim sorunumu aynı şekilde çözeceğimi düşünüyorum çünkü benim kartım gpuzde 2013 çıkışlı fakat asusun kendi sitesinde kart için 2014 bios update var, bu konuda bilgim olmadı için yardım etmenizi istiyorum şimdiden yardımlarınız için Teşekkürler hocam...

Konu baya eskiymiş kusura bakmayın tamda isteklerimle çakışan konu geçen bir
Sapphire RX 580 Nitro+ OC(Special Edition V1) ekran kartı satın aldım. video convert(video accelerated) AMD RX 480 Ekran kartlarından ittibaren desteği kaldırılmış. ekran kartımı yani rx 580 i rx 480 gibi göstermek istiyorum xilisoft , wondershare gibi video converterler (video accelerated) tanısın diye yada ne yapmam lazım video accelerated desteğine kavuşmak için

HandBrake indirdim kurdum denedim ve daha bir çok şey hiç biri işe yaramadı

daha önce internet üzerinde yabancı sitelerdede translatelerin çevirdiği kadar anlamaya çalıştım
bu sorununuzu çözer dedikleri hiç bir çözüm işe yaramadı
ve ayrıca eğer bilgisayarda kullandığım cihazlardan biri işimi görmüyorsa güncel oluşunun
pek bir anlamı yok tek çözüm bios güncelleme gibi görünüyor baştan araştırmış olsaydım bütçemi zorlat bir Nvidia gtx 1060-1070-1080 bir şey alırdım
Saygılarımla

Dosya Ekleri

• Handbrake.jpg
    112,2 KB · Görüntüleme: 58
  • Handbrake.jpg
    112,2 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…