Ekran kartı değişimi sonrası FPS drop ve darboğaz

Arsenicer

Decapat
Makaleler
1
RAM
8 gb
SSD veya HDD modeli
HDD
Ekran kartı
gt 1030
Anakart
h81h3-m4
İşlemci
i5-4590
Selam, bilgisayarımı birkaç ay önce ekran kartı yandığı için bilgisayarcıya götürdüm ve ekran kartı değişimi oldu. Daha sonra bilgisayarımı eve getirip test ettiğimde eskiden oynadığım oyunlarda bile FPS drop sıkıntıları yaşadım. Geri götürdüğümde takılan ekran kartının bilgisayarıma göre iyi olduğu için darboğaz olduğu söylendi ve parçaları güncellemeye çalışıp masraf etmek istemiyorum. Sizce sorun gerçekten darboğaz mıdır? (İşlemcinin kullanımı 100 olması sonrası sıkıntı başlıyor ama Warband gibi oyunlarda işlemci 100 olmasa bile oluyor).

Son düzenleyen: Moderatör:
4590'ın GT1030'u beslememesi gibi bir durum söz konusu olamaz. Değiştirdiğiniz ekran kartı neydi? Şu andaki sıcaklık değerleri neler?
bende onu fark ettim dediğimde 4 cü nesil işlemci cart curt gibi şeyler söylediler değiştirdiğim ekran kartı Amd readon r5 220

bende onu fark ettim dediğimde 4 cü nesil işlemci cart curt gibi şeyler söylediler değiştirdiğim ekran kartı Amd readon r5 220 sıcaklık değerim genelde oyuna girmedikçe pek bi artış yok google kullanırken 30 40 gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı