Ekran kartı değişiminde THH kararı ne olur?

Erfolglos Eirene

Hectopat
Katılım
19 Aralık 2020
Mesajlar
294
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bende XFX RX 570 8 GB ekran kartı vardı arızalandı ve servise gönderdim (oksit bilişim) servisten bana sormadan değişim kararı çıktı ben ürünümün şimdiki fiyatı ile aldığım zamanki fiyatı arasında fiyat farkı olduğundan dolayı değişmesini istediğimi belirttim bana değişim için aldığınız firmayı arayın dediler aldığım yeri aradım onlar açana kadar fiyat iadesi mi ne yapmışlar aldığım yer en sonunda açtı bizde ekran kartı yok değişimi servis yapar oradan fiyat iadesi kararı çıktıysa yapacak bir şey yok dediler sonra tekrar servisi aradım bu sefer de ücret iadeniz yapılmıştır bu yüzden ve ayrıca elimizde ekran kartı olmadığından değişimi yapamayız aldığınız firmayı arayın dediler. Böyle suçu birbirlerine atıp durdular her yerde şikayet açıp durdum N11 de değişimi servis yapmalı ancak aldığınız ürün elektronik olduğundan dolayı biz fazla bir şey yapamıyoruz dediler. Şimdi THH'ye başvurdum o da 6 ay ile 1 yıl arası sonuçlanıyormuş sizce beni haklı görürler mi haklı görürlerse değişimi kim nasıl yapacak? Bir de böyle tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
 
Yakın zamanda senin duruma benzer bu konuları buldum.

 
normal şartlarda kart kontrol edildikten sonra para iadesi veya değişim tercihini size sunmaları lazım THH de yoğunluğa bağlı en az 4 ay sürüyor aceleniz yok ise THH ile sonuca varmaya çalışın derim.
 
Servis arızalı bulursa kartı ve tamir yapamayacak durumda ise iade/değişim şeklinde karar verir. Bundan sonrası satıcı firma ile alakalıdır servisle değil. Servis ve iade ne de değişim yapar.
 
Servis arızalı bulursa kartı ve tamir yapamayacak durumda ise iade/değişim şeklinde karar verir. Bundan sonrası satıcı firma ile alakalıdır servisle değil. Servis ve iade ne de değişim yapar.

Bilmiyorum servis ve satıcı firma hakkında ayrı ayrı başvurular yaptım artık THH kimi suçlu görürse gerekeni yapar diye ümit ediyorum.
 

Geri
Yukarı