Yaldaz Femtopat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Ekim 2024 #11 798310 dedi: YouTube veya herhangi bir video sitesine yükleyip link bırakabilirsiniz. Ya da bildiğiniz sadece ses depolama sitesi varsa o da olur. Genişletmek için tıkla... Sesini almaya çalışıyorum ama kasa ve işlemci fanı sesinden dolayı onun sesini alamıyorum. Ama coil whine sorun yaratmaz değil mi?
798310 dedi: YouTube veya herhangi bir video sitesine yükleyip link bırakabilirsiniz. Ya da bildiğiniz sadece ses depolama sitesi varsa o da olur. Genişletmek için tıkla... Sesini almaya çalışıyorum ama kasa ve işlemci fanı sesinden dolayı onun sesini alamıyorum. Ama coil whine sorun yaratmaz değil mi?
7 798310 Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 439 Çözümler 4 4 Ekim 2024 #12 Yaldaz dedi: Sesini almaya çalışıyorum ama kasa ve işlemci fanı sesinden dolayı onun sesini alamıyorum. Ama coil whine sorun yaratmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok bir şey olmaz. Kulaklık takılıyken duymazsın muhtemelen. Bobin vızıltısı olması lazım türkçesinin ve garanti kapsamında da değil.
Yaldaz dedi: Sesini almaya çalışıyorum ama kasa ve işlemci fanı sesinden dolayı onun sesini alamıyorum. Ama coil whine sorun yaratmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok bir şey olmaz. Kulaklık takılıyken duymazsın muhtemelen. Bobin vızıltısı olması lazım türkçesinin ve garanti kapsamında da değil.