Ekran kartı fan hızı yükseltince bilgisayarın reset atması

Daha fazla  
Ekran kartını MSI afterburner programı ile manuel olarak fan hızını yükseltince bilgisayar reset atıyor, neyden kaynaklanıyor olabilir? Oyun oynarken ki sıcaklık ve voltaj değerlerini gösteren fotoğrafı da yükledim, ekran kartın da ısınma falan olmuyor sadece dediğim gibi program üzerinden el ile o fan hızını arttırınca reset atıyor, otomatiğe aldığım zaman da fanlar bir kereliğine çalışmadı.

Sistemim bu :

MSI H110M-PRO VD
Intel Pentium G4560
8 GB DDR4 2133 MHz CRUCIAL
GIGABYTE RX 570 4GB RGB
ASUS VX229H 2XHDMİ
POWER BOOST G1009B
DARK RGB LED KİT
500W FSP %85 PSU 12V 456W
240GB TOSHİBA TR200 SSD
WD BLUE 1TB 7200

WhatsApp Image 2019-04-30 at 20.44.37.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU'dan şüphelendim aslında yeterli gibi duruyor bence ama verim kağıt üzerindeki gibi olmayabilir başka bir psu ile deneyebilme imkanın varsa kesin sonuç alırsın. Şöyle 700W ile falan eğer kapanmazsa senin psu yetersiz geliyordur kapanırsa ekran kartının kontrolcülerinde bir sıkıntı olabilir.

PSU'dan şüphelendim aslında yeterli gibi duruyor bence ama verim kağıt üzerindeki gibi olmayabilir başka bir psu ile deneyebilme imkanın varsa kesin sonuç alırsın. Şöyle 700W ile falan eğer kapanmazsa senin psu yetersiz geliyordur kapanırsa ekran kartının kontrolcülerinde bir sıkıntı olabilir.
Ben psu ile ilgili olduğunu pek düşünmüyorum açıkçası besleyemese oyun oynarken %100 yük altındayken de reset atması lazım mantıken bir de FSP gayet kaliteli bir marka çoğu bilindik psu markasına kendi ürününü satıyor, sadece bilindik markalar kendi ismini yazıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı