Ekran kartı fanı aniden yavaşlayıp hızlanıyor

klaustur

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, birkaç gündür kasadan garip sesler gelmeye başlayınca incelemek için açtım ve ekran kartının orta fanının aniden yavaşladığını, sonra yine hızlanmaya başladığını, tam hızlanırken yine yavaşladığını fark ettim. Böyle olmasa bile diğer iki fan kadar hızlı çalışmadığı ortada. Ne yapabilirim?

Ekran kartı marka modelini sıcaklık değerlerini yazarsanız daha iyi yardımcı olur bilen arkdaşlar.

Asus R9380X ekran kartım vardı eski sistemimde Fanların biri çalışırken biri çalışmıyordu gerektiğinde ikisi de duruyor veya çalışıyordu.

Hocam MSI Afterburner ile bir fanların ayarını yükseltip alçaltır mısın? Belki ısıyı ölçemediği için sürekli hızlanıp yavaşlıyordur. Eğer hızı ayarliyabiliyorsan yüksek hızda kullan bir problem yaratmasın sana. Ben hep %100 kullanıyorum kulaklık takıyorum beni rahatsız etmiyor.

Hesaba uzun süre giremedim ama şimdi denedim ve diğer iki fan uçak kaldıracak kadar ses yaparken ortadaki aynı hızda devam ediyor hocam.

Ha şunu da ekleyeyim hızlanıp yavaşlıyor derken sanki hızlanmaya çalışırken bir şeye takılıp yavaşlıyor gibi ama takıldığı bir şey yok öyle olsa aniden durar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…