Ekran Kartı Fanı Düşük Hızda Dönüyor

Dülloz

Hectopat
Yükte iken 90 dereceyi bile gördüm ama hala RPM değeri 300'ün üstüne çıkmadı. Bir kere 2000'e çıktığını gördüm çıktığı anda 5 derece indi sıcaklık. RPM değerini nasıl arttırabilirim? PSU'dan kaynaklanıyor olabilir mi? Ekran kartım Sapphire RX 570 Pulse ITX bu ekran kartına önerilen PSU 500W ama 400W +80 kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• ba.png
    ba.png
    25,4 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal ekran kartınız ısıya göre hızını arttırıyor bende Asus'un STRIX serisi RX570 ekran kartı modelli mevcut 55 dereceyi görmeden çalışmıyor fanlar 65 dereceye geçtimi hızlanıyor 70'de bi tık daha 85'te aşırı hızlanıyor.

Büyük ihtimal ekran kartınız ısıya göre hızını arttırıyor bende Asus'un STRIX serisi RX570 ekran kartı modelli mevcut 55 dereceyi görmeden çalışmıyor fanlar 65 dereceye geçtimi hızlanıyor 70'de bi tık daha 85'te aşırı hızlanıyor.
Isı 90 dereceyi görmüş ve hala düşük hızda dönüyormuş okumadınız mı konuyu ?

Aıda64' den bakıyorum fan yüzde 99 olduğunda bile Rpm düşük kalıyor o yüzden soğutmuyor çok saçma bir problem anlamadım.
90 Derecede bile Rpm artmıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı