Ekran kartı fanından gelen garip ses

WhiteNZ

Femtopat
Katılım
13 Mayıs 2022
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelie biraz cahilimdir kusura bakmayın ekran kartı fanlarım boşta çalışmıyorken oyuna girince bir anda fanlar çalışmaya başlayınca 2 saniyelik ara gaz veriyor gibi bir ses çıkartıyor.
Normal mi acaba?
 
Bilgisayar 2 haftalık ve ekran kartı sıcaklığım hiç 55 derece üstüne çıkmıyor.

NVIDIA ekran kartı mı? Tam modeli nedir?
Bir ara driverda sorun var deniliyordu fan hızlanması gerekirken yavaşlıyor, yavaşlaması gerekirken hızlanıyordu. Ama sonra düzeltiler diye biliyorum. Belki sizde de böyle bir problem vardır.
 
NVIDIA ekran kartı mı? Tam modeli nedir?
Bir ara driverda sorun var deniliyordu fan hızlanması gerekirken yavaşlıyor, yavaşlaması gerekirken hızlanıyordu. Ama sonra düzeltiler diye biliyorum. Belki sizde de böyle bir problem var
Ekran kartım rtx 2060 dediğiniz gibi bi problemi yok problemmi onu bile bilmiyorum merak ettiğim nokta şu ekran kartı fan larım çalışmıyorken bir anda oyuna girince çalışır vaziyete geçince ara gaz a benzer 2 saniye süren bir ses çıkartıyor normalmi bu ses
 
Ekran kartım RTX 2060 dediğiniz gibi bir problemi yok problemmi onu bile bilmiyorum merak ettiğim nokta şu ekran kartı fanlarım çalışmıyorken bir anda oyuna girince çalışır vaziyete geçince ara gaz a benzer 2 saniye süren bir ses çıkartıyor normal mi bu ses.

Bende de aynı sorun oluyor ama benim ekran kartım pasif soğutmalı PSU da sıkıntı olabilir en yakın zamanda PSU mu değiştirip yazarım buraya.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı