Diğer üç vidayı sök, ekran kartını hafiften kaldır. Sonra dremel vs. ile vidayı kes. Daha sonra kalan parçanın üstüne çizik atıp uygun tornavida ile sök. Bu yöntem benim çok işime yaramıştı.
Bahsettiğiniz araçlar maalesef bende yok. Bu yüzden böyle devam etmeliyim, sıcaklık konusunda bir sıkıntı olursa bir şekilde hallederiz artık. Size sıcaklık değerlerimi atayım isterseniz. Ekran kartı bazen 65 leri görüyor.
Tekrardan merhaba, bilgisayara ets 2 yükledim ve sıcaklık değerlerini tekrar kontrol etmek istedim, ekran kartının 80 dereceye ulaştığını gördüm ve ekranda büyük dalgalanmalar başladı. Dediğim gibi vida çıkmıyor, son çözüm olarak ne önerirsiniz?
Ekran kartımız az önce hakkın rahmetine kavuştu, 3 vidayı söküp, fanı, diğer vidanın gevşemesi için döndürürken kapasitörü yerinden sökmüşüm Bu durumda ne yapacağız, sistem zaten kötü, yapmış olduğum tüm yatırımlar ölü yatırım. 1-2 Sene götürecek ekran kartı tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Şuan onboardı kullanıyorum mecbur @Beypazarı Maden Suyu@yener999@Kavuncuk