A Ali ben Femtopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #1 Ekran kartını anakarta takıyorum fanı falan dönmüyor ekrana görüntü gelmıyor HDD ıslemcı fanı falan hepsı calısıyor sadece ekran kartı dönmüyor. Not: Baska bir kasa da denedık calıstı.
Ekran kartını anakarta takıyorum fanı falan dönmüyor ekrana görüntü gelmıyor HDD ıslemcı fanı falan hepsı calısıyor sadece ekran kartı dönmüyor. Not: Baska bir kasa da denedık calıstı.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 10 Aralık 2020 #2 Ali ben dedi: Ekran kartını anakarta takıyorum fanı falan dönmüyor ekrana görüntü gelmıyor HDD ıslemcı fanı falan hepsı calısıyor sadece ekran kartı dönmüyor. Not: Baska bir kasa da denedık calıstı. Genişletmek için tıkla... Hocam GPU fanı yük altında çalışır.
Ali ben dedi: Ekran kartını anakarta takıyorum fanı falan dönmüyor ekrana görüntü gelmıyor HDD ıslemcı fanı falan hepsı calısıyor sadece ekran kartı dönmüyor. Not: Baska bir kasa da denedık calıstı. Genişletmek için tıkla... Hocam GPU fanı yük altında çalışır.
Burakogrs Kilopat Katılım 19 Ocak 2019 Mesajlar 162 Çözümler 1 10 Aralık 2020 #3 Ekran kartı marka modeli nedir?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.790 Makaleler 8 Çözümler 242 Yer İstanbul 10 Aralık 2020 #4 Görüntü bağdaştırıcısını ekran kartına takıyorsunuz, değil mi?
A Ali ben Femtopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #5 Ali ben dedi: Ekran kartını anakarta takıyorum fanı falan dönmüyor ekrana görüntü gelmıyor hddsık ıslemcı fanı falan hepsı calısıyor sadece ekran kartı dönmüyor Not: Baska bir kasa da denedık calıstı. Genişletmek için tıkla... Blacksidemre dedi: Görüntü bağdaştırıcısını ekran kartına takıyorsunuz, değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet oyle yapiyorum Burakogrs dedi: Ekran kartı marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... MSI R7 240 rohatbaba123 dedi: Hocam GPU fanı yük altında çalışır. Genişletmek için tıkla... Anlayamadim
Ali ben dedi: Ekran kartını anakarta takıyorum fanı falan dönmüyor ekrana görüntü gelmıyor hddsık ıslemcı fanı falan hepsı calısıyor sadece ekran kartı dönmüyor Not: Baska bir kasa da denedık calıstı. Genişletmek için tıkla... Blacksidemre dedi: Görüntü bağdaştırıcısını ekran kartına takıyorsunuz, değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet oyle yapiyorum Burakogrs dedi: Ekran kartı marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... MSI R7 240 rohatbaba123 dedi: Hocam GPU fanı yük altında çalışır. Genişletmek için tıkla... Anlayamadim
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.790 Makaleler 8 Çözümler 242 Yer İstanbul 10 Aralık 2020 #6 Başka kasa diyorsanız anakartın PCI slotunda sıkıntı olmalı.
Burakogrs Kilopat Katılım 19 Ocak 2019 Mesajlar 162 Çözümler 1 10 Aralık 2020 #7 Ekran kartını başka kasada denemişiniz çalışmış ama genede emin olmak için kasanızda başka ekran kartı deneyin.
Ekran kartını başka kasada denemişiniz çalışmış ama genede emin olmak için kasanızda başka ekran kartı deneyin.
A Ali ben Femtopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #8 Pci slotu nedir Burakogrs dedi: Ekran kartını başka kasada denemişiniz çalışmış ama genede emin olmak için kasanızda başka ekran kartı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadi PCI slotu nedir? Ali ben dedi: Ekran kartını anakarta takıyorum fanı falan dönmüyor ekrana görüntü gelmıyor HDD ıslemcı fanı falan hepsı calısıyor sadece ekran kartı dönmüyor. Not: Baska bir kasa da denedık calıstı. Genişletmek için tıkla... 2 Farklı anakart da denedim 2 sindede olmadı sizce RAM'lerde problem olabilir mi cünkü 2 sindede ayni RAM'leri kullandim. Son düzenleme: 10 Aralık 2020
Pci slotu nedir Burakogrs dedi: Ekran kartını başka kasada denemişiniz çalışmış ama genede emin olmak için kasanızda başka ekran kartı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadi PCI slotu nedir? Ali ben dedi: Ekran kartını anakarta takıyorum fanı falan dönmüyor ekrana görüntü gelmıyor HDD ıslemcı fanı falan hepsı calısıyor sadece ekran kartı dönmüyor. Not: Baska bir kasa da denedık calıstı. Genişletmek için tıkla... 2 Farklı anakart da denedim 2 sindede olmadı sizce RAM'lerde problem olabilir mi cünkü 2 sindede ayni RAM'leri kullandim.