poys45 Femtopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar yeni ekran kartı aldım bilgisayarıma taktığımda görüntü alamadım. Ekran kartının girişi DVI-D(Dual LİNK) Benim Kullandığım DVI-I, bu yüzden olabilir mi?
Arkadaşlar yeni ekran kartı aldım bilgisayarıma taktığımda görüntü alamadım. Ekran kartının girişi DVI-D(Dual LİNK) Benim Kullandığım DVI-I, bu yüzden olabilir mi?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.758 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #2 DVI-I ve DVI-D farklı girişler. Monitörün DVI-D ve ekran kartın DVI-I ise bağlayamazsın birbirine. Dönüştürücü alman lazım. Artı 0 Eksi
DVI-I ve DVI-D farklı girişler. Monitörün DVI-D ve ekran kartın DVI-I ise bağlayamazsın birbirine. Dönüştürücü alman lazım.
KS KS poys45 Femtopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #3 BerkayZ87 dedi: DVI-I ve DVI-D farklı girişler. Monitörün DVI-D ve ekran kartın DVI-I ise bağlayamazsın birbirine. Dönüştürücü alman lazım. Eki Görüntüle 785999 Genişletmek için tıkla... Eski ekran kartımı takıp denediğimde görüntü alıyorum dvi-d girişli. Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: DVI-I ve DVI-D farklı girişler. Monitörün DVI-D ve ekran kartın DVI-I ise bağlayamazsın birbirine. Dönüştürücü alman lazım. Eki Görüntüle 785999 Genişletmek için tıkla... Eski ekran kartımı takıp denediğimde görüntü alıyorum dvi-d girişli.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.758 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #4 poys45 dedi: Eski ekran kartımı takıp denediğimde görüntü alıyorum dvi-d girişli. Genişletmek için tıkla... Monitörün DVI-D mi I mı? Artı 0 Eksi
poys45 dedi: Eski ekran kartımı takıp denediğimde görüntü alıyorum dvi-d girişli. Genişletmek için tıkla... Monitörün DVI-D mi I mı?
KS KS poys45 Femtopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #5 BerkayZ87 dedi: Monitörün DVI-D mi I mı? Genişletmek için tıkla... monitör DVI-I Artı 0 Eksi